Linkinggroep

De kunst van ontmoeten

Als je echt in contact bent, dan voelt het altijd rijk

In onze vervolggroepen stellen we telkens een specifieke Tantrische beoefening centraal, zodat we de mogelijkheden daarvan vol kunnen ervaren. Deze week wijden we aan de beoefening die we 'linking' noemen. Deze meditatie geeft je de gelegenheid om de ontmoeting met een ander mens veel dieper te beleven dan je gewoonlijk doet.

We verlangen allemaal naar de vervulling van een diepe ontmoeting, waarbij we een ander echt aanraken en aangeraakt worden. Maar elkaar ontmoeten is soms ook pittig en confronterend. Juist in dieper contact worden onze angsten en teleurstellingen zo makkelijk aangeraakt. De beschermende bewegingen van ons ego worden dan intens voelbaar.

Linking geeft je de mogelijkheid om verfijnd stil te staan bij alles wat er in je speelt. Je oefent samen met een partner om zowel het fijne als het moeilijke tussen jullie te tolereren en in aanwezigheid te houden. Als je kan erkennen wat er in je gebeurt, zonder dat het ergens heen hoeft, dan blijft je ervaring niet hetzelfde.  Er komt een proces van transformatie op gang dat je naar steeds grotere diepten voert.

Het kan heel vol en levendig zijn om jezelf en elkaar op deze manier te leren kennen. Niet alleen je ego, maar ook je diepte wordt aangesproken: gevoelig en moedig, vol liefde, vreugde en wijsheid. Je bent samen aan het ontdekken, je bent samen verwonderd. Je inspireert elkaar en je rijpt aan elkaar. Het kan gaan stromen in de ontmoeting en dat is heel avontuurlijk, want je weet van te voren niet wat er zal gebeuren. Als je echt in contact bent dan voelt het altijd rijk, ook als je in contact bent met iets heel eenvoudigs.

Praktische informatie

We zullen experimenteren met verschillende varianten van linking en het proces soms intensiveren met ademtechnieken. We zullen ook aanraken met klank. We zijn blij dat Martine Boerstra speciaal hiervoor onze staf gaat verrijken, naast Carla Verberk en Remmelt van Kleef. Deze groep is geschikt voor zowel losse mensen als voor paren. Om mee te kunnen doen aan deze groep is deelname aan de introductieweek een voorwaarde.

Bij inschrijving verbind je je aan onze annuleringsvoorwaarden.

Let op: inmiddels is de groep vol voor vrouwen en stellen.  Je kunt je wel aanmelden via de site en we zullen je dan op de wachtlijst plaatsen. De annuleringsvoorwaarden zijn dan nog niet van toepassing. De ervaring leert dat er regelmatig verloop is in de deelnemerslijst door annuleringen. Mocht er plaats voor je vrijkomen, dan nemen we meteen contact op en kun je ons laten weten of je nog deel kan en wil nemen. Voor mannen is nog wel plek.

Als je bericht wilt ontvangen zodra de inschrijving voor de volgende Linkinggroep (maart 2027) is geopend, dan kan je hier je naam en mailadres doorgeven.

Centrum voor Tantra Boeddha Boudha MeditatieMeer vervolggroepen:

Aanraken
Jade Ei vijfdaagse in Havelte
Jong Tantra Weekend
Leven en Dood
Overgave
Seks & Ruimte
Tantra in Relatie
Vloeibaarheid in Aanraking
Zeilgroep

Datum
10-01-2025 t/m 16-01-2025

Staf
Carla Verberk
Remmelt van Kleef
Martine Boerstra

Locatie
Meeuwenveen – Havelte

Kosten voor deze groep (p.p)
€ 1465,- (incl. € 199,67 btw)

Opbouw van deze kosten:

Kosten training (p.p)
€ 865,- (incl. € 150,12 btw)

Kosten verblijf (p.p)
€ 600,- (incl. € 49,54 btw)

9

Alsof ik ineens veel groter werd dan mij kleine ik'je zoals ik dat dagelijks ervaar. Het gaf een gevoel van expansie en verbondenheid met de hele wereld om me heen

Peter

Ik heb allerlei leraren gehad, ook mensen die zeiden 'alles wat er is, is OK'. Maar dan was het stiekem toch beter als je het zó doet. Of ze zeiden: 'Als je dit doet, dan ervaar je dat'.

Wat voor mij vooral belangrijk was, dat Carla en Remmelt echt open staan voor alles wat je kan ervaren en je daar ook de ruimte voor geven. Ze zijn niet dogmatisch; het is werkelijk goed zoals het is.

Tom

Wat was het een mooie week. Het heeft me rust, liefde, prachtige ervaringen en ontmoetingen gebracht en de muziek klinkt nog steeds in mijn hart.

Ik blijf met Shiva zingen, heel fijn.

Saskia

De Linkinggroep heeft me in dieper contact met mezelf gebracht en daarom automatisch ook met mijn angsten, vooroordelen, vrijheid, blijheid, zwaarheid, lichtheid.... Alles wat maar de revue passeert.

Jennie

Door m'n verdiepte en versterkte aanwezigheid kan ik nu beter heftige emoties opvangen, en ervaar ik meer en dieper contact met de ander.

Caroline

In de linkingweek heb ik erg genoten van het bevrijdende en verdiepende effect van dingen zeggen en in contact brengen, die ik moeilijk vond en in eerste instantie niet wilde zeggen. Zowel het uitspreken van irritatie of mijn moeite met iemand, als het zeggen hoe leuk ik iemand vond en dat ik met haar wilde spelen, dansen, vrijen..... In beide gevallen was dat heel bevrijdend, opende het mijn hart en gaf het een prachtig contact met de ander en een dieper contact met mezelf.

Peter

Mezelf wérkelijk inbrengen was spannend en tegelijkertijd kicken, mooi en ontroerend.
Door m'n moed vond ik een enorme diepte en reikwijdte.

Caroline

Ik ben nog nooit zo naakt geweest (met mijn kleren aan...). Wat was dat bijzonder om te ervaren!

Caroline

Linking is een beoefening in waarachtigheid. Ik ben minder bang ben geworden voor wat ik voorheen bestempelde als 'donkere gevoelens'. Het bleken 'gewoon gevoelens' te zijn, die bij het erkennen ervan veel onschuldiger en lichter waren (en werden) dan ze voelden. Dit geeft me veel meer zelfacceptatie.

Jennie