Jong Tantra Weekend

Een weekend voor Jong Tantrika's

Weet je welkom als je zin hebt om je weer een weekend onder te dompelen in de wereld van Tantra. Onder leeftijdsgenoten: zoals dat in de speciale Jong Tantra Introductieweek ook zo sterk werkt. We zullen, ongeacht het thema, altijd bezig zijn met de grootst mogelijke waarheid over jezelf, de ander en het onderlinge contact zien. We werken met alle vormen die je van ons gewend bent: meditatie, lichaamswerk, dans, ademwerk, zelfonderzoek - en natuurlijk ergens een toffe werkvorm die mogelijk wordt nu we een weekend bij elkaar zijn.

In het afgelopen Jong Tantra weekend in december hebben we met z'n allen een groot onderwerp binnen Tantra verkend: het Onbekende. Openheid, niet-weten; wat gebeurt er als we durven volgen wat er als vanzelf ontstaat? Als wíj het niet doen?

Het werd een avontuurlijk weekend, balancerend tussen wat ons vertrouwd is en wat buiten onze gebaande paden gaat. En ook daar elke millimeter van onze ervaring waar te laten zijn en onszelf niet te verlaten.

Er is zoveel in Tantra dat ons kan verrijken en verdiepen. Voor deze Jong Tantra weekenden overwegen we een aantal thema's. Jouw stem helpt ons daarbij. Laat weten wat jouw interesse heeft via: eef@centrumvoortantra.nl.

Praktisch
Data: zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2019

Tijden: zaterdag: 10:00-22:00, inloop 09:30 / zondag 10:00-17:30, inloop 09:30

Locatie: Centrum voor Tantra, Asterweg 20G3, Amsterdam.

Trainers: Jeroen Biegstraaten en Eef Hengst

Prijs:​ €280,-
Heb je een krappe beurs? Doe dan een aanvraag bij Stichting Witte Tara: het fonds voor en door studenten van het Centrum voor Tantra. Zij vergoedt maximaal 50% van de trainingskosten. Dus als je aanvraag wordt gehonoreerd, dan betaal je voor dit weekend geen €280,- maar €186,- Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Eten: Lunch neem je zelf mee of haal je bij de horeca op loopafstand van de Asterweg.
Op zaterdagavond verzorgen wij een diner op de Asterweg, dit is bij de prijs inbegrepen.

Leeftijd: 20 t/m 35 jaar
Oud-JongTantrika's die de leeftijdscategorie nét ontgroeid zijn (t/m 37 jaar) zijn ook welkom.

Voor dit weekend is deelname aan een introductieweek, bij voorkeur de Jong Tantra week, een voorwaarde. Datum
03-08-2019 t/m 04-08-2019

Staf
Eef Hengst
Jeroen Biegstraaten

Locatie
Centrum voor Tantra – Amsterdam

Kosten voor deze groep
€ 280,- (incl. € 42,50 btw)

Opbouw van deze kosten:

Kosten training
€ 213,- (incl. € 36,97 btw)

Kosten verblijf
€ 67,- (incl. € 5,53 btw)

0