Jong Tantra Weekend

een weekend voor Jong Tantrika's

We hebben genoten van het weekend in maart over Intimi-tijd. Het was bijzonder om samen uit te hangen in het heel dichtbij onszelf blijven, ook in contact. En elke millimeter van onze ervaring waar te laten zijn.

Er is zoveel in Tantra dat ons kan verrijken en verdiepen. Voor deze Jong Tantra weekenden overwegen we een aantal thema's. Jouw stem helpt ons daarbij. Laat weten wat jouw interesse heeft via: eef@centrumvoortantra.nl.

Weet je welkom als je zin hebt om je weer een weekend onder te dompelen in de wereld van Tantra, onder leeftijdsgenoten, zoals dat in de speciale Jong Tantra Introductieweek ook zo sterk werkt. We zullen, ongeacht het precieze thema, altijd bezig zijn met de grootst mogelijke waarheid over jezelf, de ander en het onderlinge contact zien. We werken met alle vormen die je van ons gewend bent: meditatie, lichaamswerk, dans, ademhaling, zelf-onderzoek, en natuurlijk ergens een toffe werkvorm die alleen in een weekend kan.

Hou de website in de gaten!

Praktisch
Datum:
zaterdag 15 en zondag 16 december 2018

Tijden:
zaterdag: 10:00-22:00, inloop 09:30 / zondag 10:00-17:30, inloop 09:30

Locatie:
Centrum voor Tantra, Asterweg 20G3, Amsterdam.

Trainers:
Jeroen Biegstraaten en Eef Hengst

Prijs:​
Voor programma van Jong Tantra kijken we altijd of we mensen met een krappe beurs tegemoet kunnen komen. De route die er nu ligt is een aanvraag doen bij het fonds voor en door studenten van het centrum: Witte Tara. Zij vergoed (maximaal) 50% van de trainingskosten, dus als je aanvraag wordt gehonoreerd, dan betaal je voor dit weekend geen € 275, maar € 172,50. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Eten:
Lunch: kun je zelf meenemen of halen bij de horeca op loopafstand van de Asterweg.
Diner: op zaterdagavond is er diner op de Asterweg, dit is bij de prijs inbegrepen.

Leeftijd:
20 t/m 35 (en oud-JongTantrika's die de leeftijdscategorie nét ontgroeid zijn: t/m 37)

Voor dit weekend is deelname aan een introductieweek, bij voorkeur de Jong Tantra week, een voorwaarde. 

Let op: inmiddels is er een wachtlijst voor mannen voor dit weekend. Je kunt je wel aanmelden via de site en we zullen je dan op deze wachtlijst plaatsen. De annuleringsvoorwaarden zijn dan nog niet van toepassing. Mocht er plaats voor je vrijkomen, dan nemen we meteen contact op en kun je ons laten weten of je nog deel kan en wil nemen.


Datum
15-12-2018 t/m 16-12-2018

Staf
Eef Hengst
Jeroen Biegstraaten

Locatie
Centrum voor Tantra – Amsterdam

Kosten voor deze groep
€ 275,- (incl. € 35,20 btw)

Opbouw van deze kosten:

Kosten training
€ 205,- (incl. € 31,24 btw)

Kosten verblijf
€ 70,- (incl. € 3,96 btw)

0