Je kunt bij ons jaren studeren en steeds dieper doordringen in het pad van Tantra.

Een overzicht van onze Tantra Trainingen

Ben je nieuw bij het Centrum voor Tantra?
Het pad van Tantra begint bij ons met één van onze Introductiegroepen. We bieden jaarlijks acht Introductiegroepen aan, waarvan een aantal voor een specifieke doelgroep.  Ze zijn de voorwaarde voor deelname aan ons uitgebreide aanbod aan vervolg retraites. In ieder van deze retraites gaan we dieper in op een specifieke aspect van Tantra. Soms vinden ze plaats op exotische of bijzondere locaties, zoals op Bali of aan boord van een schip.

Centraal in ons programma staat de tweejarige Tantratraining, waarin we substantieel, doeltreffend en blijvend overbrengen wat de kracht van Tantra is. Wanneer je geïnspireerd bent geraakt door Tantra en je wilt het werkelijk deel laten worden van je leven, nodigen we je van harte uit om hieraan deel te nemen.

Na de Tantratraining kan je  instromen in de Mysterieschool. De Mysterieschool is een doorgaande leergang met een vaste groep mensen, die allemaal de beoefening van Tantra op een of andere manier centraal stellen in hun leven, vaak zowel privé als professioneel.

Op al onze groepen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.