Hoe is ons programma opgebouwd?

Het pad van Tantra begint bij ons met één van onze introductiegroepen. We bieden jaarlijks verschillende introductiegroepen aan, waarvan een aantal voor een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld voor vrouwen, stellen of jongeren.

Na je deelname aan een introductiegroep heb je toegang tot ons ruime aanbod aan vervolg retraites. In ieder van deze retraites gaan we dieper in op een specifieke aspect van Tantra. Soms vinden ze plaats op bijzondere locaties, zoals aan boord van een schip of in het prachtige landschap van de Morvan of de Algarve.

Wanneer je geïnspireerd bent geraakt door Tantra en je wilt het substantieel deel laten worden van je leven, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze tweejarige Tantratraining. Hierin brengen we doeltreffend en blijvend over wat de kracht van Tantra is.

Hierna kun je instromen in de Mysterieschool. Dit is een doorgaande leergang met een vaste groep mensen, die allemaal de beoefening van Tantra op een of andere manier centraal stellen in hun leven, vaak zowel privé als professioneel.

 

Eerst kennismaken?

Is het een grote stap voor je om meteen een introductiegroep te doen? Je bent van harte welkom op onze Taste of Tantra; een open zondagmiddag vol ervaringen met ons en onze werkwijze.