Hoe is ons programma opgebouwd?

Het pad van Tantra begint bij ons met één van onze introductiegroepen. We bieden jaarlijks verschillende introductiegroepen aan, waarvan een aantal voor een specifieke doelgroep, bv vrouwen, paren of jongeren.

Wanneer je na je introductiegroep geïnspireerd bent geraakt door Tantra en je wilt het ruimer deel laten worden van je leven, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze tweejarige Tantratraining. Hierin brengen we substantieel, doeltreffend en blijvend over wat de kracht van Tantra is.

Hierna kun je instromen in de Mysterieschool. Dit is een doorgaande leergang met een vaste groep mensen, die allemaal de beoefening van Tantra op een of andere manier centraal stellen in hun leven, vaak zowel privé als professioneel.

Naast deze twee langere programma's, opent deelname aan een introductiegroep ook ons ruime aanbod aan vervolgretraites. In ieder van deze retraites gaan we dieper in op een specifieke aspect van Tantra. Vaak vinden ze plaats op bijzondere locaties, zoals aan boord van een schip of op het goddelijke eiland Bali.

Eerst kennismaken?

Is het een te grote stap voor je om meteen een introductiegroep te doen? Je bent van harte welkom op onze Taste of Tantra; een open zondagmiddag vol ervaringen met ons en onze werkwijze.