Taste of Tantra

Maak kennis met het Centrum voor Tantra

Tantra nodigt je uit om jezelf en de wereld diep en waarachtig te ervaren en te omhelzen. Zonder oordeel, zonder censuur. Vreugde, verlangen en liefde zijn net zo welkom als weerstand, woede en verdriet.

Dit zijn allemaal mooie woorden, maar we begrijpen heel goed dat je – als je nog nooit een groep bij ons hebt gedaan – geen idee hebt wat Tantra voor je kan betekenen. Of je hebt misschien ervaring bij andere scholen, maar je wilt proeven aan 'onze smaak' van Tantra.

Daarom geven we regelmatig een Taste of Tantra: een middag waarin je ervaringen op kunt doen met Tantra vanuit onze traditie. En waarin je kennis kunt maken met een aantal van onze trainers.
Het programma is licht en avontuurlijk.

Dat levert meteen een interessante tegenstrijdigheid op: Tantra is gebaat bij veel tijd en ruimte om te kunnen ontvouwen en ontluiken. Je kunt je voorstellen dat we dat niet allemaal op één middag kunnen overbrengen.

Desalniettemin willen we je graag een zo helder mogelijk beeld geven van onze benadering en expertise, mocht je overwegen om deel te gaan nemen aan één van onze introductiegroepen.

Hoe kan ik deelnemen?
Regelmatig kun je je inschrijven voor een Taste, die door verschillende trainers gegeven wordt. Je schrijft je in door rechts bovenaan deze pagina te klikken op de gele button 'inschrijven'.

Het programma duurt op zaterdag en zondag van 13:30 tot 17:30 uur. Je bent welkom vanaf 13:00 uur en het programma start om 13:30 uur. Op vrijdag duurt het programma van 12.30 tot 16.30. Je bent dan welkom vanaf 12.00 en het programma start om 12:30 uur. We raden je aan om gebruik te maken van dit half uurtje: zo kun je alvast rustig wennen en landen met een kop koffie of thee. Misschien heb je vooraf al vragen, die kun je dan meteen aan ons stellen.

Deze Tastes (met uitzondering van de Taste of Tantra op 5 mei in Nijmegen) houden we op ons eigen Centrum, midden in de industriële levendigheid van de Asterweg in Amsterdam-Noord. Kom in gemakkelijke kleding, waarin je lekker kunt bewegen en in meditatiehouding kunt zitten.

Wie kan ik op een Taste verwachten?
Om je een idee te geven: op een gemiddelde Taste zul je ongeveer 35 andere geïnteresseerden ontmoeten, en daarmee krijg je meteen een beeld van wie je in onze groepen tegen kunt komen. Ons Centrum staat graag midden in de samenleving en we voelen ons rijk dat we deelnemers met diverse achtergronden mogen ontvangen.

Staf
zondag 9 juli Joost Klabbers en Jacqueline Dijks (vol)
zondag 6 augustus Eelco ten Wolde en Mariken van de Bovenkamp (vol)
zondag 3 september Jacqueline Dijks en Hein Meijer
vrijdag 20 oktober Marije Oostindie en Bas Visser
zondag 19 november Joost de Natris en Minie van Duijn

Alle Tastes zijn op ons Centrum aan de Asterweg 20G3 in Amsterdam-Noord.

NB: Voor al onze introductiegroepen kun je je ook inschrijven zonder dat je naar de Taste komt. Kijk daarvoor hier.
Datum
09-07-2023
06-08-2023
03-09-2023
20-10-2023
19-11-2023

Locatie
Centrum voor Tantra – Amsterdam

Kosten voor deze groep (p.p)
€ 55,- (incl. € 9,55 btw)

9

Ik ben op de Taste geïnspireerd geraakt en enthousiast geworden door jullie open mind en intentie om zuiver te zijn.
Het heeft al iets bij mij in gang gezet om meer mijn allerhoogste waarheid te gaan leven, ook in mijn werk.

Petra

'Dank voor de fijne, inspirerende zondagmiddag,
A taste of Tantra, en wat voor taste, kan deze nog voelen!'

Mirjam

Het is nu de volgende dag en het gebeuren is nog steeds levendig bij mij aanwezig. Ik wil zeker meer gaan doen met Tantra; ik weet nog niet wat en wanneer, maar de ervaring die jullie mij bezorgden heeft beslist iets in mij wakker gemaakt.

Joachim

Ik heb zondag als een bijzondere middag ervaren. Ik schrok aanvankelijk even van de volle zaal, maar wat een veilige sfeer wisten jullie te creëren! Ik ben geraakt door de ontmoetingen met deelnemers, zonder veel woorden en door jullie oprechte inbreng en begeleiding.

Cisca

Ik word mij steeds weer meer bewust hoe fijn ik mijzelf op m'n plek voelde tijdens de kennismaking met jullie centrum. Ik merk dat het mij diep raakt hoe ik contact met mijzelf kon maken zonder commentaar, zonder oordeel. Ik voelde mij werkelijk vrij.

Arjen

De term 'Tantra' wordt door steeds meer mensen gebruikt en wordt daarmee steeds holler. Als het gaat over het werk van het Centrum voor Tantra; dan is dat nu vooral mijn referentiekader als het gaat om Tantra.

Hans

Ik heb de middag als heel ontspannen en prettig ervaren. Zo heerlijk dat alles doorspekt is met ‘alles is ok’ en een zekere lichtheid en vrolijkheid er in gebracht wordt. Voelbaar.
Dankjewel. Een warm bad.

Jens

Geraakt, geëmotioneerd op enige momenten, omdat ik stil stond bij de ander en mezelf tijdens de oefeningen, de stilte en de meditatie. Merkte dat zowaar positief doorwerken op m'n werk vandaag.

Ronny

Hartelijk dank voor de prachtige introductiemiddag op jullie centrum afgelopen zondag. Ik heb erg genoten, een goed beeld gekregen van jullie centrum en ben met een verlangen naar meer naar huis gegaan.

Gwenn