Taste of Tantra

Een middag proeven van Tantra

Op dit moment worden de Tastes of Tantra nog niet aangeboden. We zijn nog aan het kijken hoe en wanneer we het programma weer kunnen aanbieden. Hoogstwaarschijnlijk pas weer als het niet meer nodig is om een geldige QR-code te laten zien.

Zodra het duidelijk is wanneer er weer Tastes of Tantra gegeven zullen gaan worden zullen we dat via onze nieuwsbrief communiceren. Wil je hiervan op de hoogte gebracht worden dan kan je je op onze homepagina rechtsonderaan aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

maak kennis met ons en onze werkwijze

Tantra nodigt je uit om jezelf en de wereld diep en waarachtig te ervaren en te omhelzen. Zonder oordeel, zonder censuur. Vreugde, verlangen, liefde en verdriet zijn net zo welkom als woede en weerstand.

Dit zijn allemaal mooie woorden, maar we begrijpen heel goed dat je – als je nog nooit een groep bij ons hebt gedaan – geen idee hebt wat Tantra voor je kan betekenen. Of je hebt misschien ervaring bij andere scholen, maar je wilt proeven aan 'onze smaak' van Tantra.

Daarom geven we iedere 6 weken een Taste of Tantra: een zondagmiddag waarin je ervaringen kunt opdoen met Tantra vanuit onze traditie. En waarin je kennis kan maken met een aantal van onze trainers.

Dat levert meteen een interessante spanning op. Tantra is gebaat bij veel tijd, om te ontvouwen en te ontluiken. Je kunt je voorstellen dat we dat niet allemaal op één middag kunnen overbrengen.

Maar we doen het toch, ondanks de beperkte tijd. We willen je graag een zo helder mogelijk beeld geven van onze benadering en expertise, mocht je een week van je tijd willen vrij maken voor één van onze introductiegroepen.

Hoe kan ik deelnemen?
Zo'n acht keer per jaar kan je je inschrijven voor een 'Taste', die door verschillende leraren wordt gegeven maar waarvan het programma ongeveer gelijk zal zijn. Het programma duurt van 13:30 - 17:00. Je schrijft je in door rechts bovenaan deze pagina te klikken op de gele button 'inschrijven'.

Je bent welkom vanaf 13:00 en het programma start om 13:30. We raden je aan om gebruik te maken van dit half uurtje: zo kun je vast rustig wennen, landen, beetje om je heen kijken met een kop koffie of thee. Misschien heb je vooraf al vragen, die kun je dan meteen aan ons stellen.

De Taste houden we op onze eigen Centrum, in de vlot ontwikkelende levendigheid van de Asterweg in Amsterdam-Noord. Kom in gemakkelijke kleding, waarin je lekker beweegt en in meditatiehouding kan zitten. Een flesje water is ook fijn om bij je te hebben.

Wie kan ik op een Taste verwachten?
Om je een idee te geven: op een gemiddelde Taste zul je tussen de 35 en 45 andere geïnteresseerden kunnen ontmoeten, en daarmee krijg je meteen een beeld wie je bij ons in de groepen tegen kunt komen. Ons Centrum staat graag midden in de samenleving, en we zijn dan ook blij dat we dat we deelnemers met allerlei achtergrond mogen ontvangen. Hier voelen we ons bijzonder rijk mee.

Wanneer is er weer een Taste?

Het is nog niet duidelijk wanneer de Tastes of Tantra weer zullen worden aangeboden.

Zodra het duidelijk is wanneer er weer Tastes of Tantra gegeven zullen gaan worden zullen we dat via onze nieuwsbrief communiceren. Wil je hiervan op de hoogte gebracht worden dan kan je je op onze homepagina rechtsonderaan aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

Alle Tastes zijn op ons Centrum aan de Asterweg 20G3 in Amsterdam-Noord. Klik hier voor een routebeschrijving.

NB: Voor al onze introductiegroepen kun je je ook inschrijven zonder dat je naar de Taste komt. Kijk daarvoor hier.

Tantra NederlandTantra NederlandMeer open groepen:

Oline Tandava Middag

Locatie
Centrum voor Tantra – Amsterdam

9

De term 'Tantra' wordt door steeds meer mensen gebruikt en wordt daarmee steeds holler. Als het gaat over het werk van het Centrum voor Tantra; dan is dat nu vooral mijn referentiekader als het gaat om Tantra.

Hans

Geraakt, geëmotioneerd op enige momenten, omdat ik stil stond bij de ander en mezelf tijdens de oefeningen, de stilte en de meditatie. Merkte dat zowaar positief doorwerken op m'n werk vandaag.

Ronny

Het is nu de volgende dag en het gebeuren is nog steeds levendig bij mij aanwezig. Ik wil zeker meer gaan doen met Tantra; ik weet nog niet wat en wanneer, maar de ervaring die jullie mij bezorgden heeft beslist iets in mij wakker gemaakt.

Joachim

Ik heb de middag als heel ontspannen en prettig ervaren. Zo heerlijk dat alles doorspekt is met ‘alles is ok’ en een zekere lichtheid en vrolijkheid er in gebracht wordt. Voelbaar.
Dankjewel. Een warm bad.

Jens

Hartelijk dank voor de prachtige introductiemiddag op jullie centrum afgelopen zondag. Ik heb erg genoten, een goed beeld gekregen van jullie centrum en ben met een verlangen naar meer naar huis gegaan.

Gwenn

Ik word mij steeds weer meer bewust hoe fijn ik mijzelf op m'n plek voelde tijdens de kennismaking met jullie centrum. Ik merk dat het mij diep raakt hoe ik contact met mijzelf kon maken zonder commentaar, zonder oordeel. Ik voelde mij werkelijk vrij.

Arjen

Ik heb zondag als een bijzondere middag ervaren. Ik schrok aanvankelijk even van de volle zaal, maar wat een veilige sfeer wisten jullie te creëren! Ik ben geraakt door de ontmoetingen met deelnemers, zonder veel woorden en door jullie oprechte inbreng en begeleiding.

Cisca

Ik ben op de Taste geïnspireerd geraakt en enthousiast geworden door jullie open mind en intentie om zuiver te zijn.
Het heeft al iets bij mij in gang gezet om meer mijn allerhoogste waarheid te gaan leven, ook in mijn werk.

Petra

'Dank voor de fijne, inspirerende zondagmiddag,
A taste of Tantra, en wat voor taste, kan deze nog voelen!'

Mirjam