Taste of Tantra

Maak kennis met het Centrum voor Tantra

Tantra nodigt je uit om jezelf en de wereld diep en waarachtig te ervaren en te omhelzen. Zonder oordeel, zonder censuur. Vreugde, verlangen en liefde zijn net zo welkom als weerstand, woede en verdriet.

Dit zijn allemaal mooie woorden, maar we begrijpen heel goed dat je – als je nog nooit een groep bij ons hebt gedaan – geen idee hebt wat Tantra voor je kan betekenen. Of je hebt misschien ervaring bij andere scholen, maar je wilt proeven aan 'onze smaak' van Tantra.

Daarom geven we regelmatig een Taste of Tantra: een middag waarin je ervaringen op kunt doen met Tantra vanuit onze traditie. En waarin je kennis kunt maken met een aantal van onze trainers.

Het programma is licht en avontuurlijk.

Dat levert meteen een interessante tegenstrijdigheid op: Tantra is gebaat bij veel tijd en ruimte om te kunnen ontvouwen en ontluiken. Je kunt je voorstellen dat we dat niet allemaal op één middag kunnen overbrengen.

Desalniettemin willen we je graag een zo helder mogelijk beeld geven van onze benadering en expertise, mocht je overwegen om deel te gaan nemen aan één van onze introductiegroepen.

Locaties

Deze Tastes houden we op ons Centrum aan de Asterweg 20-G3 in Amsterdam-Noord, midden in de industriële levendigheid van de Asterweg in Amsterdam-Noord, bij het Cordium in Nijmegen en bij Centrum Voelen in Eke (Gent) in België . Let bij het inschrijven goed op dat je je inschrijft voor de locatie van je keuze!

zondag 28 juli (Amsterdam) - VOL
zondag 25 augustus (Amsterdam)
zondag 8 september (Gent, België)
zondag 22 september (Amsterdam)
zondag 20 oktober (Amsterdam)

Hoe kan ik deelnemen?

Regelmatig verschijnen nieuwe data voor Tastes op de site. Je schrijft je in door rechts bovenaan deze pagina te klikken op de gele button 'inschrijven' en vervolgens de datum van je keuze aan te vinken.

Wie kan ik op een Taste verwachten?

Om je een idee te geven: op een gemiddelde Taste zul je ongeveer 35 andere geïnteresseerden ontmoeten, en daarmee krijg je meteen een beeld van wie je in onze groepen tegen kunt komen. Ons Centrum staat graag midden in de samenleving en we voelen ons rijk dat we deelnemers met diverse achtergronden mogen ontvangen.

Het programma duurt van 13:30 tot 17:30 uur. Je bent welkom vanaf 13:00 uur. We raden je aan om gebruik te maken van dit half uurtje: zo kun je alvast rustig wennen en landen met een kop koffie of thee. Misschien heb je vooraf al vragen, die kun je dan meteen aan ons stellen.

Staf

De Taste of Tantra wordt gegeven door senior-assistenten. Zij maken deel uit van een groep mensen binnen het Centrum voor Tantra, die wordt geschoold om onze introductiegroepen te geven. Ons doel is om onze activiteiten duurzaam te bemensen met een goed gekwalificeerde staf.

Annuleren

Voor dit kortdurende programma geven we geen restitutie, mocht je onverhoopt niet kunnen komen. Zie ook onze annuleringsvoorwaarden.

NB:
- We houden geen wachtlijsten bij voor deze middagen.
- Voor al onze introductiegroepen kun je je ook inschrijven zonder dat je naar de Taste komt. Kijk daarvoor hier.

 Datum
28-07-2024
25-08-2024
08-09-2024
22-09-2024
20-10-2024

Kosten voor deze groep (p.p)
€ 55,- (incl. € 9,55 btw)

9

Ik word mij steeds weer meer bewust hoe fijn ik mijzelf op m'n plek voelde tijdens de kennismaking met jullie centrum. Ik merk dat het mij diep raakt hoe ik contact met mijzelf kon maken zonder commentaar, zonder oordeel. Ik voelde mij werkelijk vrij.

Arjen

De term 'Tantra' wordt door steeds meer mensen gebruikt en wordt daarmee steeds holler. Als het gaat over het werk van het Centrum voor Tantra; dan is dat nu vooral mijn referentiekader als het gaat om Tantra.

Hans

Ik ben op de Taste geïnspireerd geraakt en enthousiast geworden door jullie open mind en intentie om zuiver te zijn.
Het heeft al iets bij mij in gang gezet om meer mijn allerhoogste waarheid te gaan leven, ook in mijn werk.

Petra

Het is nu de volgende dag en het gebeuren is nog steeds levendig bij mij aanwezig. Ik wil zeker meer gaan doen met Tantra; ik weet nog niet wat en wanneer, maar de ervaring die jullie mij bezorgden heeft beslist iets in mij wakker gemaakt.

Joachim

Hartelijk dank voor de prachtige introductiemiddag op jullie centrum afgelopen zondag. Ik heb erg genoten, een goed beeld gekregen van jullie centrum en ben met een verlangen naar meer naar huis gegaan.

Gwenn

'Dank voor de fijne, inspirerende zondagmiddag,
A taste of Tantra, en wat voor taste, kan deze nog voelen!'

Mirjam

Geraakt, geëmotioneerd op enige momenten, omdat ik stil stond bij de ander en mezelf tijdens de oefeningen, de stilte en de meditatie. Merkte dat zowaar positief doorwerken op m'n werk vandaag.

Ronny

Ik heb zondag als een bijzondere middag ervaren. Ik schrok aanvankelijk even van de volle zaal, maar wat een veilige sfeer wisten jullie te creëren! Ik ben geraakt door de ontmoetingen met deelnemers, zonder veel woorden en door jullie oprechte inbreng en begeleiding.

Cisca

Ik heb de middag als heel ontspannen en prettig ervaren. Zo heerlijk dat alles doorspekt is met ‘alles is ok’ en een zekere lichtheid en vrolijkheid er in gebracht wordt. Voelbaar.
Dankjewel. Een warm bad.

Jens