Na het volgen van een introductiegroep opent zich een rijk en afwisselend aanbod aan vervolgretraites.
Onze vervolgretraites
We bieden een ruim en afwisselend aanbod aan retraites in binnen- en buitenland. Hierin diepen we een bepaald aspect van Tantra verder uit. De duur varieert van een weekend tot 2 weken. Deze retraites zijn ook interessant als je de Tantratraining al gedaan hebt of deelneemt aan de Mysterieschool. Ze zullen je begrip van Tantra en je beoefening verdiepen. Lees hieronder verder over alle mogelijkheden.

De Tantra Training
Centraal in ons programma staat de twee jarige Tantra Training. Een intensief, transformatief proces met een vaste groep mensen, waarin we belangrijke aspecten van Tantra diepgaand belichten. In deze training brengen we substantieel, doeltreffend en blijvend over wat de kracht van Tantra is. De training duurt 45 dagen, verspreid over 6 blokken. Lees hier meer over de Tantra training.

Rijping en Bloei, vervolg op de Tantra Training
Veel mensen hebben gevraagd om een vervolg op de Tantra Training. Ooit heeft deze vraag geleid tot de Mysterieschool, maar daar is zo’n lange wachtlijst voor dat er ook iets anders nodig bleek te zijn. Dit nieuwe traject is opgebouwd uit modules die in de Mysterieschool ontwikkeld zijn. Het bestaat uit 25 dagen, verdeeld over 4 blokken, verspreid over ruim 2,5 jaar. Lees hier meer over Rijping en Bloei.

Mysterieschool
De Mysterieschool is het vervolg op de Tantratraining. Deze doorgaande leerweg richt zich zowel op het verdiepen van ieders persoonlijke proces als op hoe we het mysterie 'dichtbij' kunnen houden en uitdrukken in ons dagelijks leven. Ze bestaat uit ongeveer 20 dagen per jaar: 2 blokken van 5 of 6 dagen en een aantal losse dagen in weekeinden. Lees hier meer over de Mysterieschool.

 

Vervolgretraites in avonden, dagen en weekends in Amsterdam:

Residentiële
 retraites

Sessies
Na een training heb je mogelijk behoefte aan een individuele sessie, waarin je de aangeraakte thema's en je persoonlijke omstandigheden onder begeleiding verder kunt onderzoeken. Dat kan alleen of met je partner. Je kunt voor een (relatie)sessie terecht bij Martina, Eef en Robijn.
Carla en Remmelt zijn uitsluitend beschikbaar voor intakes en individuele sessies met deelnemers aan de Tantratraining en Mysterieschool.

Vragen?
We zijn op dinsdag- en donderdagochtend telefonisch bereikbaar op 020 - 627 87 12. Je kunt ons ook een email sturen.

Op al onze groepen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Onze eerstvolgende vervolggroepen: