ANNULERINGSVOORWAARDEN
Vanwege het uiteenlopende karakter van onze groepen, hebben we een aantal verschillende regelingen. Kijk hieronder voor welke groep je informatie zoekt. 

Losse dagen/middagen/avonden
Hiervoor geven we geen restitutie bij annulering, je kunt deze ook niet doorschuiven of verplaatsen naar een andere datum. Je kan iemand anders wel je plek in laten nemen.

 

Meerdaagse groepen (t/m een week) en serie weekenden
Annuleer je tot 2 maanden voor het begin van de groep, dan ben je € 50,- administratiekosten per persoon verschuldigd. Binnen 2 maanden voor aanvang van de groep rekenen we € 50,- administratiekosten per persoon, mits er passende vervanging is. Wanneer die er niet is, dan ben je het totale bedrag verschuldigd, minus de voedingskosten (€ 32,50 p.p.p.d.) indien van toepassing.
Annuleer je binnen 2 weken voor aanvang van de groep, dan ben je het totale bedrag verschuldigd.

 

Meerdaagse groepen langer dan een week
Annuleer je tot 3 maanden voor het begin van de groep, dan ben je € 50,- administratiekosten per persoon verschuldigd. Binnen 3 maanden voor aanvang van de groep rekenen we € 50,- administratiekosten per persoon, mits er passende vervanging is. Wanneer die er niet is, dan ben je de helft van het totale bedrag verschuldigd. Annuleer je binnen 1 maand voor aanvang van de groep dan ben je het totale bedrag verschuldigd.

 

Langere trajecten (Tantra Training, Mysterieschool)
Voor langlopende trajecten ben je na ontvangst van de factuur volledig betaalplichtig. Indien er passende vervanging is dan ben je alleen de aanbetaling verschuldigd. 
Voor de Tantra Training is dit 495 euro. Voor de Mysterieschool is de aanbetaling 320 euro