Meeuwenveen – Havelte

De naam Meeuwenveen heeft voor heel veel mensen een bijna magische klank, omdat ze daar onvergetelijke ervaringen hebben opgedaan. In dit gebouwencomplex in het Drentse Havelte, dat een halve eeuw geleden diende als munitie-opslag, geeft het Centrum voor Tantra al meer dan 25 jaar zijn introductiegroepen, de Tantra Training en verschillende vervolggroepen.

Groepsaccommodatie Meeuwenveen ligt aan de rand van een prachtig Drents bos en akkergebied. Je loopt zó vanuit het gebouw de uitgestrekte heide op, waar Schotse Hooglanders en schapen loslopen. Je verblijft in eenvoudige, goed verzorgde twee- en driepersoonskamers, boven de groepsruimten. Hoewel er soms ook andere groepen zijn in één van de andere gebouwen, is er toch veel privacy door de volwassen begroeiing op het terrein. De zalen waarin we werken zijn ruim, licht en voorzien van mooie houten vloeren.

Tantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra Nederland