Een Ontspannen Kerst Menu

Kerst staat weer voor de deur: hoog tijd voor het jaarlijkse vegetarisch kerstmenu van onze koks:-) Deze keer schotelen we je recepten voor van de nieuwe aanwinsten in onze kokende staf: Milo & Julia en Kim. Ze delen vier net zulke rijke als eenvoudige gerechten met je, waarmee je alle tijd overhoudt om te ontspannen en uit te hangen met je geliefden.

Klik hier of op de afbeelding hieronder om de recepten voor het kerstmenu te downloaden.

Eet smakelijk! We wensen je een ontspannen, rijke kerst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je zin hebben om nog meer recepten uit te proberen, dan vind je hier Ivanka's kerstmenu, van vorig jaar.

Reacties op Een Ontspannen Kerst Menu

  1. Marion schreef:

    De malfatti's heb ik vrijdag alvast uitgeprobeerd. Leuk om te maken, lekker kliederwerkje, en ze smaakten prima.
    De tiramisu staat nu op te stijven in de koelkast. Alvast een tip: De slagroom moet natuurlijk goed koud zijn om 'm stijf te kloppen, maar de mascarpone kun je beter op kamertemperatuur laten komen vantevoren. Ik was nu nogal aan het hakken en prutsen om de harde mascarpone gelijkmatig door de slagroom te krijgen. En 350 gr langevingers... ik hield van één pak à 175 gr nog wat over. Maar het is een eenvoudig recept en gaat vast overheerlijk smaken, straks!

    • Marije Oostindie schreef:

      Ha Marion, wat leuk dat je de recepten hebt uitgeprobeerd! Ik heb de aardperensoep gemaakt: wat een verrukkelijke soep was dat zeg. Ik ga me zeker nog een keer aan de malfatti wagen, heel benieuwd!

Geef je respons op 'Een Ontspannen Kerst Menu'