Het Ontspannen Vegetarische Kerstmenu van 2019

Het is weer kerst: tijd voor tradities! En één van onze tradities is het jaarlijkse vegetarische kerstmenu, samengesteld door onze vaste koks.

Al 30 jaar zijn de maaltijden die we serveren tijdens onze retraites vegetarisch. We horen wel eens van deelnemers aan onze introductiegroepen dat ze er tegenop hadden gezien om een week lang vegetarisch te 'moeten' eten. Maar voor wie eenmaal van de kookkunsten van onze koks heeft geproefd, smelten de bezwaren doorgaans als sneeuw voor de zon.

Misschien moet je net iets buiten de gebaande paden gaan om zelf thuis een smakelijke maaltijd zonder vlees op tafel te zetten. Zeker met kerst. We willen je graag laten ervaren dat het nou ook weer niet zó moeilijk is om een rijke vegetarische maaltijd uit eigen keuken te toveren. Daarom hebben drie van onze koks; Kim en Milo & Julia, dit jaar opnieuw een heerlijk en ontspannen kerstmenu voor ons samengesteld.

Je vindt alle recepten hier.
We wensen je een rijke en ontspannen kerst toe!

Reacties op Het Ontspannen Vegetarische Kerstmenu van 2019

 1. Miriam schreef:

  Heerlijk! Snijd je de hele kool in vieren of de halve kool?

 2. Harmien schreef:

  Nu al blij mee!
  Nog geen letter gelezen. ☺️👍🙏🏻

 3. Milo schreef:

  Hoi Miriam,
  je kunt de hele kool eigenlijk in zoveel stukken snijden als dat je porties wilt serveren!
  Minstens vier is wel lekker want dan krijg je meer kleur op de kool in de oven, en bovendien gaat het iets sneller. Veel plezier met koken!

Geef je respons op 'Het Ontspannen Vegetarische Kerstmenu van 2019'