De introductiegroep die mijn man Hein en ik een aantal jaren geleden volgden bij het Centrum voor Tantra sloeg in als een bom. Op de tweede dag van de cursus wist ik het zeker: dit is de diepgang en de betekenis waar ik al zo lang naar op zoek was. Vlak daarna startte ik met de Tantra Training, waarin ik diepere lagen in mezelf ontdekte en leerde te doorvoelen. Dit is een doorgaand proces geworden, waar ik niet alleen tijdens retraites mee bezig ben, maar dat onlosmakelijk onderdeel is van mijn leven. Ik hou ontzettend van de bewegingen van openen, ontdekken, inzichten verkrijgen, blinde vlekken zien en nieuwe gebieden verkennen. In mezelf en in contact met de wereld om me heen.

Na een aantal jaren gekookt te hebben voor het Centrum vroeg Marije me of ik haar PR en communicatietaak over wilde nemen. Daar werd ik direct super enthousiast van. Ik had veel zin om de potten en pannen te verruilen voor de camera en pen. Heerlijk om me op deze wijze in te zetten om nog meer mensen kennis te laten maken met het prachtige werk van het Centrum!

Ik heb Audiovisuele Journalistiek en Media Studies gestudeerd en werkte in het verleden in de media als camerajournalist en producent. Naast mijn werk bij het Centrum geef ik allerlei media gerelateerde vakken aan de Hogeschool van Amsterdam.