Podcast: Carla over Tantra en veiligheid

Veel studenten geven ons terug dat ze ons centrum als heel veilig ervaren. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, maar wat is het dat onze groepen veilig maakt en wat betekent veiligheid voor het werk van Tantra? Deze vragen hield Carla bezig en in onze nieuwste podcast aflevering deelt ze haar ideeën en inzichten.

Ook gaat Carla in op Tantra en gevoelens van onveiligheid. Hierover zegt ze onder andere: "Op een bepaald niveau is Tantra niet veilig voor je bekende 'veilige' zelf. Nieuwe ruimtes openen zich en dat gaat vaak gepaard met gevoelens van onveiligheid".

Ben je nieuwsgierig naar het gehele interview? Luister dan hier onze nieuwste aflevering.

Reacties op Podcast: Carla over Tantra en veiligheid

 1. Maze schreef:

  Dank voor dit openhartig delen!
  Ook ik voel nu een vrolijkheid in mijn lijf en kracht om door te 'werken' met mijn en ieders proces van zijn op deze aarde. Dit geeft mij een weer meer vertrouwen in mijzelf, waar ik ook ben! Hiernaast voelt het voor mij heel waardevol om ook een aantal persoonlijke note's van Carla te horen over haar eigen gevoel van onveiligheid. Dan krijg ik het gevoel wat dichter bij haar als mens te staan. Love you all !

  • Kim Bruggeman schreef:

   Dankjewel voor je mooie reactie Maze!

 2. Jansje schreef:

  Wat een fijn interview. Superbedankt voor je werk Kim! Overdracht, potjandosie, binnen het Centrum heb ik 't gelukkig zelf nooit heel erg ervaren naar de leraren maar ergens anders zit ik ongeveer al een jaar ofzo in pijnlijke overdracht. Taaie boel hoor en volgens mij oh zo menselijk. Hartstikke fijn om Carla haar beleving en wijsheid hierover te horen. Dat geeft me hoop. 🙂 Nogmaals dank lieve Kim. X

  • Kim Bruggeman schreef:

   Dankjewel lieve Jansje, mooi om je te lezen en heel graag gedaan 😉

Geef je respons op 'Podcast: Carla over Tantra en veiligheid'