Gaan Carla en Remmelt ermee stoppen?!

Het Centrum voor Tantra in een veranderend landschap

We horen regelmatig dat mensen zich nu aanmelden voor intensieve vervolggroepen zoals de Tantra Training of Seks en Ruimte, omdat ze vrezen dat Carla en Remmelt in de nabije toekomst wel eens zouden kunnen gaan stoppen met hun werk.

Om je direct gerust te stellen: als het hen ligt, stoppen ze nog lang niet. Maar er is wel van alles in verandering en in ontwikkeling, ook binnen het Centrum voor Tantra als geheel. Want het Centrum voor Tantra staat niet langer synoniem voor ‘Carla en Remmelt’. De geruchten dat zij mogelijk gaan stoppen met lesgeven, leken ons een goeie aanleiding om daar eens iets over te vertellen.

Klik hier of op de afbeelding hieronder om het artikel te lezen in je browser of om het te downloaden (PDF). Je bent van harte welkom om je eventuele respons achter te laten in de velden hieronder.

We wensen je veel leesplezier.

 

 

 

 

ps: Als je de links in deze PDF wil openen in een nieuw tabblad, gebruik dan je rechtermuisknop om de keuze 'link openen in een nieuw tabblad' te selecteren.

Reacties op Gaan Carla en Remmelt ermee stoppen?!

 1. Oebele schreef:

  Lieve allemaal en Carla en Remmelt speciaal,

  ontzettend gelukgewenst met jullie nieuwe stappen.Inspirerend om allemaal te lezen.

  Hartegroet uit Schoorl.

 2. Ciska schreef:

  Wow, wat een spannende nieuwsbrief om te lezen! Met de titel was ik meteen helemaal wakker... maar gelukkig hebben Carla en Remmelt nog heel veel zin en energie om hun mooie werk voort te zetten. En wat verstandig, wat mooi en wat fijn dat er een grote kring van gepassioneerde en getalenteerde mensen is om voor continuïteit en uitbreiding te zorgen. Wat een rijkdom!
  Heel veel succes allemaal, en we gaan elkaar zeker nog vaak ontmoeten.

 3. Gerrie schreef:

  Heel goed dat jullie over de (voort)gang van het centrum duidelijkheid geven, dat zal veel onrust wegnemen en vertrouwen geven over de toekomst. Het vraagt om tijd om te ontwikkelen en ont-dekken hoe het zich zal ontvouwen maar dat het Centrum blijft met alle daarvoor belangrijke mensen is wel duidelijk. Ik wens iedereen heel veel plezier, succes en innerlijke rust daarbij.

 4. Andre schreef:

  Wat een goed artikel! Zo fijn om te lezen. Helder, vertrouwelijk en geloofwaardig. Wat zijn jullie toch een fijne club met lieve en verstandige mensen. Heerlijk dat ik af en toe bij jullie in de buurt ben.

 5. Maartje schreef:

  Mooi.
  Ik wens jullie een mooi verdergaand proces. En ook af en toe terugtrekken in t bos;)
  Liefs aan allen
  Maartje

 6. Trees schreef:

  Geweldig om te lezen en om te weten!
  Ik neem zo vaak geen deel meer aan de groepen, maar het is fijn om te weten dat jullie zo'n inspirerende groeiende bewegingen maken....
  Ik blijf betrokken en nieuwsgierig naar jullie!
  Liefs Trees

 7. Jetske schreef:

  Zo blij dat jullie nog lang niet gaan stoppen 🙂
  En helemaal blij te lezen hoe 't Centrum voor Tantra zich organisch door ontwikkelt

  Liefs Jetske (al 20 jaar fan)

 8. Erika schreef:

  Wat een mooie ontwikkelingen en ik ben blij en dankbaar om daar deel van te zijn.

Geef je respons op Gaan Carla en Remmelt ermee stoppen?!