Yoga of Sound Immersion

De titel die Russill Paul aan dit programma heeft gegeven is ‘The Yoga of Sound Immersion’. Het woord ‘immersion’ laat zich vertalen als onderdompeling, diepgang of duik. Ook vrij te vertalen als ‘diepe duik’. 

De Yoga of Sound Immersion is een 4 maanden durende oriëntatie voor ‘healers’, therapeuten, musici, mantrazangers en tantrikas. Het programma is bedoeld om de reikwijdte van ‘sacrale klank’ te ontdekken en/of verdiepen. De term 'Yoga of Sound' is een paraplu voor alle Indiase tradities van 'geweide klank'. 

Dit programma laat studenten kennis maken met de Mantra’s en andere beoefeningen die zich hebben ontwikkeld binnen de Vedische, Tantrische en Bhakti tradities. Een vierde stroming - de ‘Nada Yoga Tantra’ -  combineert met grote verfijning de drie stromingen en komt als laatste deel aan bod. 

Dit programma beoogt dat je op ervaring beruste kennis opdoet van de grote reikwijdte, de verschillen en de overlappingen van de vier bovengenoemde stromingen. En dat je uiteindelijk naar eigen inzicht kunt bepalen wat je ervan wilt toepassen als deel van je spirituele beoefening. Het zal je duidelijk worden met welke stroming je de grootste affiniteit hebt - welke het meeste voor je doet - als je je na afloop verder wilt bekwamen. 

Het programma aanbod bevat:

  • Een uitgebreid Engelstalig aanbod van lesmateriaal (online-zelfstudie)
  • Groep ondersteunende sessies met Russill en Remmelt (online)
  • Gecombineerd met live bijeenkomsten met Remmelt

De live bijeenkomsten bestaan uit meditatie, het samen beoefenen van het online aangeboden materiaal (waaronder veel zingen) en de 45 minuten per bijeenkomst, waarin we live verbinding hebben met Russill. Dit laatste deel is eventueel ook vanaf een andere locatie te volgen via Skype. Zorg dan wel voor een goede hoofdtelefoon.
Alle studenten krijgen na afloop toegang tot de opname van de sessie met Russill via het platform waar ook al het andere lesmateriaal te vinden is.  

Dit is een beknopte beschrijving van de groep. Voor de uitgebreide beschrijving klik hier: het leidt je naar een Engelstalige pagina. Daarin lees je meer over de opbouw van het programma en wat het je kan brengen. Ook kun je meer lezen over hoe en waarom dit programma interessant is, of je nou voor het eerst deelneemt of al langer meedoet. 

De organisatie van dit programma (via de ‘Holland-Amerikalijn’; Russill woont in Texas USA) is complex en vraagt veel van de trainers. Het is om die reden dat we de groep alleen kunnen laten doorgaan bij een minimum van 10 deelnemers. In dat geval bevat het programma 5 groep ondersteunende sessies die worden gecombineerd met de live bijeenkomsten. Bij 20 en meer deelnemers worden dat 8 sessies. 

Als onderdeel van de inschrijving sluit je een ‘studenten-overeenkomst’ af met Russill Paul. Die vind je hier.

Studenten die eerder hebben deelgenomen aan Meesterschap in Mantra en/of Shodasha Upacara ontvangen een korting van €175 en betalen dus €810,-

Klik hier als meer wilt lezen over Russill Paul
Klik hier als je meer wilt lezen over Remmelt van Kleef
Heb je - net als wij - speciale interesse in Mantra? Schrijf je dan hier in voor onze Mantra mails en we zullen je op de hoogte houden van al ons aanbod rondom Mantra.

     
Staf
Remmelt van Kleef
Russill Paul

Locatie
Centrum voor Tantra – Amsterdam

1

Al sinds de start van de Yoga of Sound (een paar jaar geleden) voel ik opwinding en nieuwsgierigheid. Wat ga ik leren , ontdekken , ervaren, voelen op dit voor mij zo nieuwe pad? Waar gaat deze reis naar toe?

Marie-Anne