Centrum voor Tantra – Amsterdam

Misschien ben je even verbaasd als je ons voor het eerst bezoekt, op de Asterweg in Amsterdam Noord: ons pand is onderdeel van een bedrijventerrein. Midden in de reuring van ICT-bedrijven, een chocoladefabriek, kinderdagverblijven en diverse culturele organisaties, vind je ons kantoor en de rust van onze mooie, goed verzorgde ruimtes.

Je komt binnen via de grote hal waar we groepen ontvangen en in de weekend- en dagprogramma's ook samen eten. Op zonnige dagen zetten we in de pauzes graag de grote industriële roldeuren open.

Op de eerste verdieping vind je onze groepsruimte (6 x 15 meter), voorzien van alles wat we nodig hebben voor lichaamswerk en bewustzijnswerk: meditatiekussens, matrasjes, schapenvachten en een professionele geluidsinstallatie. Hier geven we avonden, dagen en sommige weekenden (de langere retraites zijn allemaal elders, in Nederland meestal op Meeuwenveen).

Boven, in de nok van het gebouw, vind je ons kantoor en de sfeervolle sessieruimte waar we privésessies geven. De muurschildering van het berglandschap in deze sessieruimte en de Ganesha in de grote hal zijn gemaakt door Atelier Aandacht.

Adres
Asterweg 20 G3, Amsterdam. Klik hier voor de routebeschrijving.

Pand huren?
Meestal gebruiken we ons pand zelf, maar zo nu en dan is het mogelijk om het te huren. Voor vragen en prijzen kan je ons mailen op: info@centrumvoortantra.nl.

Tantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandTantra NederlandGanesha muurschildering door Atelier Aandacht