Routebeschrijving

Ons adres:
Centrum voor Tantra
Asterweg 20-G2
1031 HN Amsterdam

Let op: Er zijn werkzaamheden aan de weg en je kan maar één kant op de Asterweg inrijden. Zie het kaartje hieronder voor de route.

Te voet of per fiets vanaf het Centraal Station
Neem de Buiksloterweg veerpont aan de achterzijde van het station. Als je aan de overkant van de pont afstapt, ga je meteen linksaf en loop je langs de Adam Toren en het Eye filmmuseum. Je kan gewoon rechtdoor blijven gaan, maar ook het pad vlak langs het water nemen. Voor het nieuwe Shell gebouw sla je rechtsaf en volg je de weg met dit gebouw aan je linkerhand. Deze weg gaat over in de Grasweg. Vervolgens ga je de tweede weg linksaf, de Asterweg op. Loop of fiets rechtdoor, langs de rode brievenbus, tot je aan je rechterhand nummer 22 groot op een gevel ziet. Ga vlak daarvoor rechts het hek door. Dit hele bedrijventerrein heeft nummer 20. Wanneer het hek gesloten is, bel dan aan bij 20 G3. De bel zit op de 'dikke' brievenbus links bovenaan. Eenmaal halverwege op het bedrijventerrein vind je nummer 20 G3 aan je rechterhand, waar veel plantenbakken buiten staan. Je gaat de glazen deur rechts van de grote roldeur binnen, en dan via de zwarte deur meteen links de hal in, zie foto hieronder.

Per auto
Met de auto vanaf de A10 Noord: neem afslag S116 richting Noord en volg Noord. Voorbij het BP-station sla je bij de stoplichten rechtsaf. Je rijdt nu op de Johan van Hasseltweg. Aan het eind, bij de T-splitsing vlak voor het NH-hotel, sla je linksaf. Bij de rotonde rechts aanhouden, de Distelweg op. Neem de eerste afslag na de brug links (Chrysantenstraat). Deze weg komt uit bij Asterweg 25, sla bij de T-kruising linksaf en je ziet het bedrijvencomplex van de Asterweg 20 aan je linkerkant.

Parkeren
In Amsterdam Noord is het betaalt parkeren van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 19.00 uur (€1,40 per uur). Houd er rekening mee dat je i.v.m. werkzaamheden aan de Asterweg mogelijk wat verder weg een parkeerplek vindt.

Centrale hal; de entree van het Centrum voor Tantra

Je komt ons gebouw binnen via de centrale hal. Je vind onze grote ruimte op de eerste verdieping (G2), de wenteltrap op. De kleine sessieruimte is op de tweede verdieping (G3), net als ons kantoor.