Podcast: Eelco en Jacqueline over Goud Tantra 55+

We hebben een nieuwe Introductiegroep, speciaal voor mensen van 55 jaar of ouder; genaamd Goud Tantra.

Deze groep gaat niet speciaal over ouder worden of oud zijn, maar wil een bedding bieden om thema's de ruimte te geven die spelen als je ouder wordt. Je hebt al een hele reis achter de rug; carrière, relaties, kinderen, wonen. De grote onderwerpen van het leven hebben vorm gekregen - of je daar nu tevreden over bent of niet. Tantra kan je een stevige bedding bieden om te onderzoeken en te reflecteren op hoe je leven tot vorm is gekomen, wat je vervult en waar je hart nog naar verlangt.

In onze nieuwste podcast aflevering vertellen Eelco en Jacqueline (die de groep samen geven met Ine en Joost) meer over Goud Tantra. Ze delen onder andere over hun eigen thema's rondom ouder worden en over de rijkdom van het aanbreken van de 'gouden jaren'. Hier beluister je de aflevering. 

De groep start in augustus '24, hier lees je meer en schrijf je je in.

 

Reacties op Podcast: Eelco en Jacqueline over Goud Tantra 55+

 1. ivanka schreef:

  Zo fijn om naar jullie te luisteren. ik voel me geraakt voel veel herkenning. Het ouder worden waar ik zelf nu volop in zit. Door naar jullie te luisteren kan ik de rijkdom van het ouder worden ervaren en omhelzen. Er valt veel over te zeggen maar jullie hebben het mooi verwoord. En Goud tantra klopt helemaal. Prachtig dat dit mogelijk wordt gemaakt.

  • Jacqueline schreef:

   Hoi Ivanka,
   Dank je wel voor je reactie en de herkenning die je deelt. Ja die gouden tijd!
   We verheugen ons enorm op augustus volgend jaar, om vanuit die rijkdom het zelfonderzoek voort te zetten met een groep van 55+. Wat wil er in deze ruimte nog tot expressie komen?
   Liefs!

 2. Atie schreef:

  Dankjewel voor dit mooie initiatief. Goud tantra! Ook voor de oprechtheid en mijn complimenten voor het verwoorden van toch lastige gevoelens en ervaring. Ik kon mij er zo in vinden. Alles wat gezegd is heb ik ook ervaren.
  Nogmaals dank en wellicht zie je mij volgend jaar augustus.
  Warme hartegroet.

  • Jacqueline schreef:

   Hoi Atie,
   Dank je wel voor je reactie. Ja, hoe bevrijdend kan het zijn om lastige ervaringen te erkennen. En dat samen met een groep te doen geeft zoveel steun en holding. In die ontspanning kan er weer zoveel nieuws geboren worden!
   Je bent van harte welkom volgend jaar augustus!

Geef je respons op 'Podcast: Eelco en Jacqueline over Goud Tantra 55+'