Maak kennis met onze nieuwe trainer Tomm Velthuis

We hebben een nieuwe trainer die we graag aan je voorstellen: na jaren geassisteerd te hebben stond Tomm Velthuis afgelopen najaar voor het eerst als trainer voor een Jong Tantra introductiegroep.

In dit interview lees je meer over Tomm. Hij vertelt over Tantra groepen volgen en geven, hoe de toneelles uit zijn jeugd een voedingsbodem bleek voor zijn liefde voor Tantra en hoe Tantra hem ondersteunt in zijn prille vaderschap.

 

Reacties op Maak kennis met onze nieuwe trainer Tomm Velthuis

 1. Saar Brants schreef:

  Wow Tomm, wat heerlijk voor je. Dubbele felicitaties! Voor je dochter met haar lieve vader. En wat een aanwinst voor het CvT...ik heb erg van je genoten tijdens onze training.
  Alle liefs, Saar

  • Tomm schreef:

   Hoi Saar, wat onwijs lief van je! Dank dank. Het tantra pad heeft inmiddels tot een ware rol geleid, die van trainer. De rol en het pad van vader zijn nog erg nieuw, en een hele spirituele beoefening op zich..

 2. ivanka schreef:

  Ha lieve Tomm, wat leuk zeg een meisje. gefeliciteerd met jullie dochter. En wat super leuk dat je trainner wordt. Voor het centrum zeker een aanwinst. Super leuk!
  liefs Ivanka

  • Tomm schreef:

   Ha lieve Ivanka, een aanwinst genoemd worden, wat een prettig gevoel roept dat op! Dank lieverd. Dochter Ieke is ook een aanwinst.. Mocht je nog weer eens spontaan in Groningen zijn, wees welkom. Liefs

 3. Esther schreef:

  Lieve Tomm, een dochter. wat mooi te horen! Wat een ervaring.
  Ik wist dat het ging gebeuren dat hoorde ik op de jaartraining, te gek dat het zover is.
  Zo een lieve vader!
  En dat je trainer bent geworden, ik probeer altijd vrienden enthousiast te maken voor CVT, fijn te horen dat jij daar nu trainer bent.
  Liefs, Esther

Geef je respons op 'Maak kennis met onze nieuwe trainer Tomm Velthuis'