Waarom jong beginnen aan Tantra?

Och, was ik maar op jouw leeftijd begonnen aan Tantra!

....hoorde ik oudere groepsgenoten vaak jaloers verzuchten. Ik ben er heel dankbaar voor dat ik op mijn 27e al de mogelijkheid had (én nam) om deel te nemen aan een introductiegroep.

Het was precies wat ik nodig had om weer in contact te komen met mijn levendigheid en het avontuur dat ik zó was kwijtgeraakt. Na die ene week alleen al zag mijn leven er 180 graden anders uit; ik kon mijn lijf weer voelen, had de kracht van het serieus nemen van mijn verlangens gevoeld. Anderhalf jaar later zat ik - nadat ik alle mogelijke tussenliggende retraites had gedaan - in de Tantra Training. Ik voelde me er helemaal thuis, ook al waren de meeste mededeelnemers een heel stuk ouder.

Jong Tantra Introductiegroep

Toch ondersteun ik ook met heel mijn hart Jong Tantra: een introductiegroep speciaal voor twintigers en jonge dertigers. Andere jonge mensen die ik kende bleken soms een extra steuntje in de rug nodig te hebben om te beginnen aan dit radicale spirituele pad. Terwijl juist bij hén zo snel en zo veel transformatie mogelijk blijkt.

Jong Tantra is een succes. Er is een groeiende groep van inmiddels meer dan 150 'Jong Tantrika's' die elkaar vaak ook na de week nog blijven opzoeken. Ze vormen oefengroepjes of gaan samen dansen. Ook stromen er langzamerhand steeds meer JT-ers door in ons vervolg programma. Hier vind je een interview met drie Jong Tantrika's over hun ervaringen in onze vervolg groepen.

Nieuwsgierig naar Jong Tantra?

In de video's hieronder kan je alvast kennismaken met assistenten Tomm & Alieke en Eef, één van de trainers. Je kan ook real life kennis maken met onze (Jong Tantra) trainers, tijdens een Taste of Tantra.

https://www.youtube.com/watch?v=ELR3rSuWDwo

https://www.youtube.com/watch?v=BmuhATIzHXg

 

Geef je respons op 'Waarom jong beginnen aan Tantra?'