Ik ken geen ander pad dat zo snel leidt in de richting van een groter bewustzijn dan Tantra.

Ik hou ontzettend van de transformatie die Tantra mogelijk maakt. Mijn leven is er tijdens mijn Tantra Training héél anders uit gaan zien. Bijvoorbeeld: als vanzelf begon ik - na tien jaar geen kwast aan te hebben geraakt - weer te schilderen. Eenvoudig omdat ik op een diep niveau weer in contact was gekomen met mijn verlangens. Ik liet mijn carrière als galeriemanager in het chique kunstcircuit los, en werd zelf opnieuw kunstenaar. Ik richtte Atelier Aandacht op als een plek om verbinding te maken tussen kunst en bewustzijnswerk.

Hier vond ik ook een plek om mijn liefde voor aanraking vorm te geven. Inmiddels ben ik vooral geïnteresseerd in hoe ik andere mensen kan inspireren om iets te ervaren van de fijngevoeligheid, de expansie en de mogelijkheid om diep naar binnen te vallen in aanraking. In zowel mijn kunst als in aanraking wil ik mensen helpen om hun eigen schoonheid te ervaren.

Ik voel me heel gepassioneerd om Tantra zoals dat gegeven wordt door ons Centrum meer in de wereld brengen, daarom doe ik ook veel voor de PR. Ik hou er van om in contact te zijn met onze community en mooie beelden en teksten te maken. We gaan op bepaalde plekken heel destructief om met onze prachtige planeet en haar bewoners. Ik ben er van overtuigd dat verandering vanzelf volgt wanneer we bewuster worden - eerst van onszelf, en dan van onze omgeving, onze community. Ik ken geen ander pad dat zo snel leidt in de richting van dit grotere bewustzijn, dan Tantra.

Ik ervaar het niet altijd als een makkelijke route. Het proces confronteert me soms scherp met mijn wonden en interne tegenstellingen. Dat werkelijk toelaten maakt mijn leven ook dieper, voller en avontuurlijker.

Privé sessies met Marije

Ik geef sessies speciaal voor stellen die in privé setting kennis willen maken met Tantra, of die hun Tantrische beoefening verder willen verdiepen onder persoonlijke begeleiding. Lees meer...

Opleiding/ervaring

Rijksuniversiteit Groningen - Kunst & Kunstbeleid  / Hogeschool voor de Kunsten Kampen - Illustratieve Vormgeving  / Sinds 2007 student aan het Centrum voor Tantra  / Sinds 2011 kunstenaar onder de naam Atelier Aandacht