Podcast: Kyo beantwoordt vragen / Kyo en Gem nemen afscheid

Aankomende zomer zullen onze trainers Kyo en Gem hun allerlaatste retraite geven. Ze zijn een begrip bij het Centrum voor Tantra; de afgelopen 25 jaar hebben ze samen groepen gegeven!

Langs deze weg willen Kyo en Gem alle studenten waarmee ze de afgelopen jaren samen seksualiteit en intimiteit hebben onderzocht bedanken. Het was een rijke en waardevolle tijd voor hen.

In onze nieuwste podcast aflevering beantwoordt Kyo ingezonden vragen van studenten en deelt ze samen met Gem over hoe het voor hen was om zo lang samen retraites te geven en hoe het nu is om daarmee te stoppen.

Aan alle vragenstellers; bedankt voor de mooie vragen, ook al hebben we ze niet allemaal mee kunnen nemen in de podcast.

 

Reacties op Podcast: Kyo beantwoordt vragen / Kyo en Gem nemen afscheid

 1. Marion schreef:

  Heel fijn om jullie - vele jaren nadat ik groepen bij jullie deed - nog weer te horen.
  Prachtig, jullie zorgvuldigheid.

 2. Jenny van Dijk schreef:

  Lieve Kyo en Gem,
  Wat fijn om naar jullie te luisteren.
  Dank voor alle mooie ontmoetingen, de liefde, inspiratie en wijsheid.
  ik voel mij verbonden met jullie.
  🙏💚😘

 3. Margret schreef:

  Lieve Kyo en Gem,
  Heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid, wijsheid en begeleiding. Ieder met een eigen klankkleur. Mick en ik hebben zo'n veilige bedding gevoeld waarin we ons konden uitdrukken en groeien. Fijn om jullie stemmen te horen. Mooi en passend dat er nu een nieuwe fase in jullie leven aanbreekt, terwijl alles wat jullie in huis hebben en wie jullie zijn ook weer gewoon doorstroomt....
  alle goeds en heel veel liefs
  Margret en Mick

Geef je respons op 'Podcast: Kyo beantwoordt vragen / Kyo en Gem nemen afscheid'