Gem Buur

Trainer

Komende groepen met Gem:

Ik blijf steeds verbaasd over wie ik allemaal ook nog blijk te zijn!

Ik heb enorm geboft toen Carla en Remmelt me vroegen om te assisteren in de Tantratraining. Zo heb ik mijn ervaring met Tantra kunnen uitdiepen en veel geleerd. Samen met anderen.

Waar ik vooral van hou is de mogelijkheid om mezelf te onderzoeken en tegen te komen in alle richtingen, inclusief de obstakels en lastigheden die dat op kan leveren. Ik blijf steeds verbaasd over wie ik allemaal ook nog blijk te zijn! Als ik de afgelopen jaren overzie, dan zie ik een eindeloze reeks ontmoetingen, ontroerende inzichten, spektakels, extatische ontploffingen, onthutsende confrontaties, lange worstelingen en vooral overal daarin en doorheen de liefde die zich ontvouwt, onverhoopt, onbegrijpelijk, onverwacht, onvoorwaardelijk.

Het is belangrijk voor me om aan de deelnemers in de groepen die ik samen met Kyo geef, veiligheid te bieden. Zodat jij jouw mogelijkheden kunt onderzoeken, waarbij ik ondersteuning bied vanuit mijn eigen ervaring en kennis die ik in de loop van de jaren heb opgedaan. Niet alleen binnen Tantra maar ook in de jaren van spiritueel onderwijs aan de Ridhwan School. Ik denk dat Kyo en ik elkaar goed aanvullen, zodat veel verschillende mensen bij ons veiligheid kunnen ervaren en het onderzoek aandurven.

Ik hoop dat we de wereld kunnen verrijken door de in Tantra opgedane ervaring in de praktijk te brengen in ons dagelijks leven. In mijn geval vertaalt dit zich ook naar mijn werk als fysiotherapeut. Ik kan bijvoorbeeld zien hoe ik makkelijker omga met de intimiteit die de lichamelijke aanraking en de confrontatie met lichamelijke en emotionele klachten op kan roepen. En die intimiteit kan weer zorgen voor meer ontspanning en een directer contact van mijn cliënt met zichzelf - en dat kan dan weer het genezingsproces ondersteunen. Wat weer veel werkvreugde oplevert.

Opleiding en ervaring

Ik ben na mijn universitaire studie planologie na veel omzwervingen fysiotherapeut geworden en doe dat nu al weer 25 jaar met veel plezier. De laatste jaren drie dagen in de week in een gezondheidscentrum in Almere. Mijn eerste schreden op het pad van de zelfontdekking heb ik ooit gezet met behulp van van co-counseling, daarna voornamelijk binnen het Centrum voor Tantra en tenslotte ook voor een belangrijk deel in de Ridwhan school.

Ik ben getrouwd met Kyo en we hebben samen twee kinderen: Milo (24) en Ayla (20) die alweer alle twee het huis uit zijn!