Tantra Training 26

De Tantra Training is een diep transformatief proces. Met een vaste groep deelnemers ga je twee jaar lang steeds dieper in op een aantal belangrijke onderwerpen waar Tantra aan raakt. Om je aan te kunnen melden voor deze intensieve training is de introductiegroep een voorwaarde. Als je interesse hebt om aan de Training deel te nemen, stuur dan een mail naar kantoor via info@centrumvoortantra.nl.

Delicaat proces van toelating

In de groepssamenstelling zoeken we naar gebalanceerd evenwicht tussen mannen en vrouwen en tussen stellen en singles. Ook proberen we mensen uit zo veel mogelijk leeftijdsgroepen deel te laten nemen. Dat betekent dat iedere Training begint met een delicaat toelatingsproces.

Ongeveer 10 maanden voor aanvang van de Training beginnen we met het intakeproces. Als er plaats is voor je in de Training, ontvang je een uitnodiging voor de intakeprocedure. De eerste stap in de procedure is het invullen van een uitgebreide vragenlijst via een persoonlijk account in een afgeschermd deel van onze website. We stellen je daarin onder andere vragen over het verlangen van waaruit je deze Training wil doen, je ervaringen met therapie en spiritueel werk en mogelijke (fysieke) beperkingen of aandoeningen waarmee we rekening moeten houden, en ook of er sprake is van trauma waar je mogelijk mee te maken hebt (gehad) in je leven.

Je antwoorden zullen dan worden gelezen door de trainers van de training. Zij zullen je op basis daarvan wel of niet uitnodigen voor een intakegesprek. Aan dit gesprek zijn kosten verbonden: € 120,- per persoon. Als je als stel deel wilt nemen, betalen jullie € 240,- voor jullie gezamenlijke intakegesprek.

Na dit gesprek ontvang je bericht over je toelating. Als je bent toegelaten en je besluit om inderdaad ook deel te nemen, dan sturen we je een contract toe. Met het ondertekenen van het contract is je deelname bezegeld.

Als je vragen hebt over deelname of de toelatingsprocedure dan kan je het beste even bellen op een dinsdag- of donderdagochtend tussen 10 en 12 uur.

 

 


 


Datum
Tantra Training 26
26-06-2026 t/m 03-07-2026
02-10-2026 t/m 09-10-2026
16-02-2027 t/m 26-02-2027
02-07-2027 t/m 09-07-2027
01-10-2027 t/m 08-10-2027
18-02-2028 t/m 25-02-2028

Locatie
Meeuwenveen – Havelte

Kosten voor deze groep (p.p)
€ 11405,- (incl. € 1483,24 btw)

Opbouw van deze kosten:

Kosten training (p.p)
€ 5952,- (incl. € 1032,99 btw)

Kosten verblijf (p.p)
€ 5453,- (incl. € 450,25 btw)

10

Nu zijn Carla en Remmelt nog bereid de Tantratraining te geven. Ik vind het echt een voorrecht met ze te mogen werken. Ik ken niemand uit de training die niet zegt: 'Dit is het beste persoonlijke ontwikkelingstraject dat ik ooit heb gehad.'

Peter

Ik beschouw het als één van de grootste cadeaus die ik mezelf heb gegeven.

Merel
Ik begon aan de Tantratraining in de hoop meer stevigheid en bodem te vinden. Terugkijkend kan ik me nauwelijks meer voorstellen wie ik was voor die tijd. Er is veel meer vrijheid, rust en vertrouwen gekomen in alles wat ik doe. 
Wilma

Ik kom net thuis van het eerste blok en WAUW!
Wat geweldig is dit!
Ik voel me alsof ik voor het eerst heb gevreeën en niemand me van te voren echt heeft kunnen uitleggen hoe ontzettend lekker dat kan zijn.

Saskia

Deze training is een verademing. Met zoveel aandacht, helderheid en liefde gegeven.
Ik voel me weer waterpas gezet.

Dineke

Het is een groot cadeau geweest om me met regelmaat zo intensief te kunnen richten op mijn eigen proces, in een zinnenstrelende omgeving met zoveel liefdevolle begeleiding.

Wilma

Het is echt een verrijking voor mijn leven.

Hanneke

Ik ben veel meer gaan begrijpen over mijn gaten: de plekken waar ik verkramp of niet aanwezig ben als gevolg van grote pijnlijkheden uit mijn jeugd.

John

Ik heb blok 2 pas achter de rug en er is al zoveel met mij gebeurd. Ik heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Oude blokkades, verstrikkingen en pijnlijke kindstukken zijn nu lang zo zwaar niet meer, of gewoon verdwenen.

Eef

Tantra heeft het me in de afgelopen jaren zo enorm veel gebracht. Het maakt me zo blij om mezelf laagje voor laagje af te pellen. Ik kan steeds beter voelen welk leven ik wil leiden.

Naomi