Ervaringen uit Seks en Ruimte

Het in elkaar liggen geeft zo'n veilige bedding. Je gaat niet weg, dat is de afspraak. Die veiligheid maakte dat we steeds meer durfden te openen naar elkaar.

'Seks en Ruimte' is een vervolgretraite speciaal voor stellen. En dat is niet voor niets. De meditatie die in deze retraite centraal staat, is de Gouden Vallei. Deze beoefen je voor het eerst in vereenvoudigde vorm tijdens de introductiegroep.

Tijden deze retraite gaan we veel dieper in op deze meditatie. Je hebt tijdens deze retraite namelijk genitaal seksueel contact met elkaar. Vandaar dat je alleen deel kan nemen met een intieme partner.

Er opent zich een hele nieuwe wereld, waarin vrijen niet meer hetzelfde is als voorheen.

Om je een beetje een beeld te geven van de potentie van de Gouden Vallei meditatie, heb ik twee stellen geïnterviewd die onlangs deelnamen aan Seks en Ruimte. In een openhartig gesprek vertellen ze over hun ervaringen tijdens de retraite en hun veranderde beeld van seksualiteit.
Ik wens je veel leesplezier.

lees artikel seks en ruimte

 

Reacties op Ervaringen uit Seks en Ruimte

 1. Caroline schreef:

  Wat prachtig en fijn om te lezen! Wat fantastisch dat het dus kan en bestaat!
  Dat wil ik ook ervaren, denk ik dan verlangend...Het verhaal resoneert met iets heel dieps in mij.
  Helaas is het zo dat ik nu zonder partner ben, en eerst maar eens de introductiecursus met Kerst...

  • Marije Oostindie schreef:

   Hoi Caroline, wat fijn om te lezen dat het je zo raakt. We wilden heel graag dit artikel hier plaatsen, alleen al omdat te wéten dat het mogelijk is om op deze manier seksualiteit te beleven, al helend kan zijn. Fijn dat het voor jou mogelijk ook zo werkt. En heb het goed met Kerst!

 2. Menso schreef:

  Fijn interview om te lezen en respect voor de openhartigheid van de stellen. Ik denk dat het een openbaring kan zijn voor heel veel koppels! Grensverleggend, openend, verdiepend, een schijnwerper op je patronen.
  Mooi werk!

  • Marije Oostindie schreef:

   Dankjewel Menso, voor je aandacht en respect voor de openhartigheid van de geïnterviewden. Daarmee geven ze een groot cadeau!

Geef je respons op 'Ervaringen uit Seks en Ruimte'