Tantra in het Parool

"Ik kan wel gaan analyseren waarom ik verdrietig ben, maar huilen helpt beter."

We zijn doorgaans voorzichtig met aanvragen voor interviews in de media. Het is nog niet eenvoudig om in begrijpelijke taal iets over te brengen van de diepte en reikwijdte van Tantra. Een spectaculair verhaal over Tantra kan zo plat als een dubbeltje worden, terwijl we het juist zo graag opnemen voor die hele grote gevoeligheid en openheid die dit spirituele pad van haar studenten vraagt.

Nou hebben we de afgelopen tijd juist een aantal goede ervaringen met media. Misschien heb je het webinar met Kyo Verberk al gezien, dat ze opnam naar aanleiding van het interview met haar in The Optimist magazine?

En onlangs, op de dag van ons 25-jarig jubileum, publiceerde Parool een groot artikel over ons. Viram Verberk, die samen met zijn zus Carla het Centrum voor Tantra oprichtte, en studenten Marie, Toky en Joost werden er voor geïnterviewd. De journaliste noemde deze interviews 'inspirerend' en raakte ter plekke geïnteresseerd in Tantra.  Haar oprechte interesse en nieuwsgierigheid vind je terug in dit zeer leesbare artikel.
Knap gedaan, vinden wij. We wensen je veel leesplezier.

 

 

Reacties op Tantra in het Parool

  1. Beppie schreef:

    Goed artikel, complimenten. Hier herken ik mij in en dit is idd een artikel voor een breed publiek. Toch een beetje raar dat Carla - die in mijn ogen het Centrum draagt - niet aan het woord komt. Niets ten nadele van de personen die wel aan het woord komen.

Geef je respons op 'Tantra in het Parool'