Tantra op je Werk

tantra en werk - klik voor het artikelHoe kan Tantra je werk beïnvloeden? Sinds ik bij het Centrum voor Tantra studeer, kom ik regelmatig mensen tegen die zeggen dat hun relatie met werk is veranderd sinds ze op het pad van Tantra zijn.

Sommige van hen werken als trainer of therapeut heel direct met mensen. Zij doen hun Tantra retraites vaak niet alleen om persoonlijke redenen, maar óók om een betere professional te worden. Tegelijkertijd heb ik ook mensen gesproken die als kunstenaar, leraar of bouwvakker misschien op het eerste gezicht niet speciaal baat zouden hebben bij Tantra voor hun werk.

Dat blijkt in de realiteit vaak anders. Ik interviewde een vijftal studenten van het Centrum voor Tantra, en heb erg genoten van de gesprekken. Ik hoop dat hun openhartige verhalen jou ook inspireren. Je kan het artikel hier lezen, en het - met een rechter-muisklik eventueel opslaan als PDF op je computer of afdrukken.

Ik wens je veel leesplezier. En wordt je geïnspireerd om ook jouw ervaring te delen? Ik nodig je van harte uit om je respons hieronder achter te laten.

Marije

 

 

Reacties op Tantra op je Werk

 1. jennie schreef:

  Supergaaf om te lezen dit. Inspirerend!

 2. Katrien schreef:

  Ik herken best wel wat zaken uit deze verhalen. De 'winst' op het werk is voor mij een zeer prettige bijvangst waar ik niet mee bezig was toen ik me inschreef voor de introweek. Geweldig toch?

  • Marije Oostindie schreef:

   Geweldig inderdaad!

Geef je respons op 'Tantra op je Werk'