Tantra Training 24

De Tantra Training is een diep transformatief proces. Met een vaste groep deelnemers ga je twee jaar lang steeds dieper in op een aantal belangrijke onderwerpen waar Tantra aan raakt. Om je aan te kunnen melden voor deze intensieve training is de introductiegroep een voorwaarde.

Delicaat proces van toelating

In de groepssamenstelling zoeken we naar gebalanceerd evenwicht tussen mannen en vrouwen en tussen stellen en singles. Ook proberen we mensen uit zo veel mogelijk leeftijdsgroepen deel te laten nemen. Dat betekent dat iedere Training begint met een delicaat toelatingsproces.

Dit proces begin je met het schrijven van een email aan ons kantoor via info@centrumvoortantra.nl. Je komt dan in eerste instantie op de geïnteresseerdenlijst.

Vervolgens zullen we je een email sturen met daarin uitleg over de procedure en een link naar een pagina op onze website waar je een account kunt aanmaken. Met behulp van je persoonlijke inloggegevens kom je in een afgeschermd deel van onze website, waarmee je stap twee in het proces kan voltooien: het invullen van een uitgebreide vragenlijst. We stellen je daarin onder andere vragen over het verlangen van waaruit je deze Training wil doen, je ervaringen met therapie en spiritueel werk en mogelijke (fysieke) beperkingen of aandoeningen waarmee we rekening moeten houden, en ook of er sprake is van trauma waar je mogelijk mee te maken hebt (gehad) in je leven.

Je antwoorden zullen worden gelezen door de trainers van de training waar je aan deel wilt nemen. Zij zullen je op basis daarvan wel of niet uitnodigen voor een intake gesprek: stap drie in de procedure. Aan dit gesprek zijn kosten verbonden: € 100,- per persoon. Als je als stel deel wilt nemen, betalen jullie € 200,- voor jullie gezamenlijke intake gesprek.

Na dit gesprek ontvang je bericht over je toelating. Als je bent toegelaten en je besluit om inderdaad ook deel te nemen, dan sturen we je een contract toe, en vragen we om een aanbetaling waarmee, na ondertekening van het contract, je deelname bezegeld is.

Als je vragen hebt over deelname of de toelatingsprocedure dan kan je het beste even bellen op een dinsdag- of donderdagochtend.


 


Datum
Tantra Training 24
20-10-2023 t/m 27-10-2023
01-03-2024 t/m 08-03-2024
02-07-2024 t/m 12-07-2024
18-10-2024 t/m 25-10-2024
14-02-2025 t/m 21-02-2025
13-06-2025 t/m 20-06-2025

Staf
Carla Verberk

Locatie
Meeuwenveen – Havelte

Kosten voor deze groep (p.p)
€ 9915,- (incl. € 1267,23 btw)

Opbouw van deze kosten:

Kosten training (p.p)
€ 4930,- (incl. € 855,62 btw)

Kosten verblijf (p.p)
€ 4985,- (incl. € 411,61 btw)

10

Ik ben veel meer gaan begrijpen over mijn gaten: de plekken waar ik verkramp of niet aanwezig ben als gevolg van grote pijnlijkheden uit mijn jeugd.

John

Deze training is een verademing. Met zoveel aandacht, helderheid en liefde gegeven.
Ik voel me weer waterpas gezet.

Dineke
Ik begon aan de Tantratraining in de hoop meer stevigheid en bodem te vinden. Terugkijkend kan ik me nauwelijks meer voorstellen wie ik was voor die tijd. Er is veel meer vrijheid, rust en vertrouwen gekomen in alles wat ik doe. 
Wilma

Tantra heeft het me in de afgelopen jaren zo enorm veel gebracht. Het maakt me zo blij om mezelf laagje voor laagje af te pellen. Ik kan steeds beter voelen welk leven ik wil leiden.

Naomi

Ik heb blok 2 pas achter de rug en er is al zoveel met mij gebeurd. Ik heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Oude blokkades, verstrikkingen en pijnlijke kindstukken zijn nu lang zo zwaar niet meer, of gewoon verdwenen.

Eef

Het is een groot cadeau geweest om me met regelmaat zo intensief te kunnen richten op mijn eigen proces, in een zinnenstrelende omgeving met zoveel liefdevolle begeleiding.

Wilma

Nu zijn Carla en Remmelt nog bereid de Tantratraining te geven. Ik vind het echt een voorrecht met ze te mogen werken. Ik ken niemand uit de training die niet zegt: 'Dit is het beste persoonlijke ontwikkelingstraject dat ik ooit heb gehad.'

Peter

Het is echt een verrijking voor mijn leven.

Hanneke

Ik beschouw het als één van de grootste cadeaus die ik mezelf heb gegeven.

Merel

Ik kom net thuis van het eerste blok en WAUW!
Wat geweldig is dit!
Ik voel me alsof ik voor het eerst heb gevreeën en niemand me van te voren echt heeft kunnen uitleggen hoe ontzettend lekker dat kan zijn.

Saskia