Tantra Training 24

Deze training is al van start gegaan en je kan je hier niet meer voor aanmelden.

 

Onderwerpen die in de Tantratraining aan de orde komen:

In het eerste blok: ego en superego, zelfacceptatie; symbiose. 'Alles wat je zoekt is in jezelf te vinden'. Verlangen als drijfveer op het spirituele pad.

In het tweede blok: 'de kunst van het onderzoek'. Aanwezigheid, contact en openheid voor het proces. 'Waar laten zijn wat waar is', verdriet, woede en haat, transformatie van energie.

In het derde blok: onderzoek naar ons zelfbeeld. Ontspannen in je sekse, integreren van 'mannelijke' en 'vrouwelijke' kwaliteiten.

In het vierde blok: contact met anderen, seksuele energie, verbinding seks en hart, smelten in liefde; massage van het bekkenbodemgebied, extase.

In het vijfde blok: Tantrische technieken en meditaties met een partner. Verbinding en eigenheid.

In het zesde blok: Tantrische technieken en meditaties. Alleen zijn.

 

 

 


 


Datum
Tantra Training 24
05-07-2024 t/m 12-07-2024
15-10-2024 t/m 25-10-2024
14-02-2025 t/m 21-02-2025
13-06-2025 t/m 20-06-2025
03-10-2025 t/m 10-10-2025

Staf
Carla Verberk
Olaf Henselmans
Theo de Klein

Locatie
Meeuwenveen – Havelte

Kosten voor deze groep (p.p)
€ 10550,- (incl. € 1346,50 btw)

Opbouw van deze kosten:

Kosten training (p.p)
€ 5225,- (incl. € 906,82 btw)

Kosten verblijf (p.p)
€ 5325,- (incl. € 439,68 btw)

10

Tantra heeft het me in de afgelopen jaren zo enorm veel gebracht. Het maakt me zo blij om mezelf laagje voor laagje af te pellen. Ik kan steeds beter voelen welk leven ik wil leiden.

Naomi

Het is een groot cadeau geweest om me met regelmaat zo intensief te kunnen richten op mijn eigen proces, in een zinnenstrelende omgeving met zoveel liefdevolle begeleiding.

Wilma

Ik ben veel meer gaan begrijpen over mijn gaten: de plekken waar ik verkramp of niet aanwezig ben als gevolg van grote pijnlijkheden uit mijn jeugd.

John
Ik begon aan de Tantratraining in de hoop meer stevigheid en bodem te vinden. Terugkijkend kan ik me nauwelijks meer voorstellen wie ik was voor die tijd. Er is veel meer vrijheid, rust en vertrouwen gekomen in alles wat ik doe. 
Wilma

Deze training is een verademing. Met zoveel aandacht, helderheid en liefde gegeven.
Ik voel me weer waterpas gezet.

Dineke

Ik heb blok 2 pas achter de rug en er is al zoveel met mij gebeurd. Ik heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Oude blokkades, verstrikkingen en pijnlijke kindstukken zijn nu lang zo zwaar niet meer, of gewoon verdwenen.

Eef

Nu zijn Carla en Remmelt nog bereid de Tantratraining te geven. Ik vind het echt een voorrecht met ze te mogen werken. Ik ken niemand uit de training die niet zegt: 'Dit is het beste persoonlijke ontwikkelingstraject dat ik ooit heb gehad.'

Peter

Het is echt een verrijking voor mijn leven.

Hanneke

Ik beschouw het als één van de grootste cadeaus die ik mezelf heb gegeven.

Merel

Ik kom net thuis van het eerste blok en WAUW!
Wat geweldig is dit!
Ik voel me alsof ik voor het eerst heb gevreeën en niemand me van te voren echt heeft kunnen uitleggen hoe ontzettend lekker dat kan zijn.

Saskia