Oriënterend gesprek

Zal ik?

een introductiegroep, iets voor mij ?

Er zijn verschillende mogelijkheden om alvast kennis met ons en onze werkwijze te maken. Je bent bijvoorbeeld van harte op één van onze Taste of Tantra middagen, die we iedere twee maanden geven op ons Centrum in Amsterdam.

Wanneer die nog even op zich laten wachten of wanneer Amsterdam te ver weg is voor je, zou je een paar video's kunnen bekijken of artikelen lezen van onze trainers onder Thuis Verdiepen. Misschien heb je een specifieke vraag die we voor je beantwoorden in de veelgestelde vragen.

En je zou een oriënterend gesprek kunnen aanvragen met één van onze trainers; idealiter diegene die de retraite geeft waarover je twijfelt. Zo kan je live je vragen stellen en proeven of onze aanpak voor je werkt.

Praktische informatie
Een oriënterend gesprek kost voor een individu € 75,- en voor een paar € 100,- (incl. btw). Om een afspraak te maken, kan je bellen of mailen met ons kantoor. Zie onze contactpagina voor onze openingstijden. Onze trainers hebben een druk schema, houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je terecht kan.

 Meer open groepen:

Taste of Tantra

1

De term 'Tantra' wordt door steeds meer mensen gebruikt en wordt daarmee steeds holler. Als het gaat over het werk van het Centrum voor Tantra; dan is dat nu vooral mijn referentiekader als het gaat om Tantra.

Hans