Concert Russill Paul – 20 augustus 2018 – de Duif, Amsterdam

HET CONCERT IS UITVERKOCHT

Wie weet volgend jaar opnieuw!
Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor de aankondigingen.


 

In de zomer van 2017, ter ere van ons 25 jarig jubileum, organiseerden we in het immense Theater Amsterdam een concert met Russill Paul in de hoofdrol. Omringd door muzikanten die op die dag voor het eerst samen muziek maakten, sprongen we bij wijze van speken met ruim 700 mensen in het diepe. Het resultaat: een kolkend extatische avond en een uitzinnige uitwisseling tussen publiek en artiesten. "Was ik er maar bij geweest" was achteraf een veelgehoorde uitroep, van hen die het hadden gemist.

Dat was toen en eenmalig. Altijd open voor andere en nieuwe ervaringen, kiezen we dit jaar voor een bescheidener en meer intieme setting. 'De Duif' is een voormalige, door Stadsherstel prachtig gerestaureerde, barokke kerk. Voor Russill, die als twintiger Benedictijner monnik werd in een Indiase Ashram, is het zingen van mantra's in een christelijke kerk geheel in lijn met waar hij zich zijn leven lang voor inzet: de ontmoeting tussen oosterse en westerse tradities.

Wat voor een concert krijg je dan?
God mag het weten en de avond zal het leren.

Tijden
Het concert is op 20 augustus, van 19:30 - 22:00 uur.
De zaal is open vanaf 18:45.
Aangezien de tickets ongeplaceerd zijn, raden we je aan om op tijd te komen voor de beste plekken.

Locatie: Kerk de Duif
Adres: Prinsengracht 756, 1017 LD, Amsterdam
Rijksmonument De Duif is een sfeervolle locatie in hartje Amsterdam. Door een beweegbaar akoestisch plafond leent het gebouw zich uitstekend voor concerten.
Klik hier voor alle informatie over de route naar de Duif, parkeren in de buurt en bereikbaarheid per OV.

Toegang & tickets
Omdat we zowel zitplek willen bieden als ruimte om (uitbundig) te dansen, verkopen we maximaal 300 tickets. Je koopt je tickets door rechtsboven aan deze pagina te klikken op 'schrijf me in'. Je betaalt per Ideal. Voor ieder ticket dat je hebt gekocht, ontvang je een PDF op het emailadres dat je opgeeft bij je bestelling. Het is belangrijk dat je elk ticket uitprint en meeneemt als bewijs van toegang aan de deur.

Leuk als je via het evenement op Facebook laat weten dat je er bij bent. Dit is ook de plek om afspraken te maken om samen te reizen of eventueel slaapplek in Amsterdam te regelen.

Belangrijk: geen restitutie en geen factuur
Belangrijk om je dit te realiseren voordat je een ticket aanschaft: om de organisatie van dit evenement enigszins behapbaar te houden voor de groep vrijwilligers die het draagt, is het helaas niet mogelijk om een factuur te ontvangen.

Mocht je een ticket hebben aangeschaft en je blijkt onverhoopt toch niet aanwezig te kunnen zijn tijdens het concert, dan kan je helaas geen aanspraak maken op restitutie. Je kan eventueel wel je (uitgeprinte) kaartje doorgeven aan iemand anders.

Disclaimer (ten opzichte van het concert in 2017)
Vanwege ons 25-jarig jubileum hebben we vorig jaar groots uitgepakt in een enorme locatie (Theater Amsterdam) met gigantische projectieschermen, die in kerk de Duif ontbreken. De barokke en  intiemere entourage van De Duif zal weer een heel andere sfeer met zich mee brengen, en de samenstelling van de muzikanten is ook anders dan vorig jaar. We twijfelen er trouwens verder niet aan dat het concert in muzikaal opzicht net zo bevredigend zal zijn als vorig jaar.


Datum
20-08-2018

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Kerk de Duif
Prinsengracht 756
1017 LD Amsterdam

Kosten
€ 25,- (incl. € 1,42 btw)