ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij de inschrijving voor een van de groepen, trainingen, cursussen of andere bijeenkomsten bij het Centrum voor Tantra, vertegenwoordigd door Stichting De Boogschutter:

Asterweg 20 G03
1031 HN Amsterdam

Telefoon 020-6278712
Email info@centrumvoortantra.nl
Website www.centrumvoortantra.nl

KvK 41.211.085
BTW NL.802.188.965.B.01
Triodos IBAN: NL91.TRIO.0390.322.229 / BIC: TRIONL2u

Inschrijven & annuleren
Je neemt een dienst bij ons af die valt onder de noemer ‘vrijetijdsbesteding’. Je hebt altijd 3 dagen bedenktijd na je inschrijving voor een van onze trainingen. Dat betekent dat je altijd binnen 72 uur je inschrijving ongedaan kunt maken zonder enige consequentie. Dat kun je doen door een email te sturen, te bellen, of een voicemail achter te laten. Je kunt ook bellen met ons kantoor voor meer informatie.

Voor het inschrijven voor al onze groepen, trainingen, cursussen en andere bijeenkomsten zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Staf kan wijzigen
Door omstandigheden zou het kunnen zijn dat we de samenstelling van de staf moeten wijzigen.

Privacy
We gebruiken je gegevens alleen voor alle handelingen die voor je inschrijving en de bijbehorende administratie nodig zijn. We verstrekken je gegevens nooit aan derden - ook niet aan mensen die je ontmoet in onze groepen. Je kunt je gegevens te allen tijden opvragen, inzien en wijzigen. Daartoe bel je met kantoor.

In een tijd waarin iedereen gemakkelijk foto’s, video’s en geluidsopnames maakt, willen we graag ook hier zorg dragen voor de vertrouwelijkheid en veiligheid van onze groepen. Daarom hebben we besloten dat geen beeld- of geluid opnames mogen worden gemaakt in onze retraites. We stellen deze regel zodat iedereen zich kan overgeven aan het proces van de training en zich niet bezig hoeft te houden met waar persoonlijke expressie, in welke vorm dan ook, ongevraagd op ongewenste plekken bewaard wordt en/of tevoorschijn kan komen.

In een enkel geval maken we zelf geluidsopnames. Dat doen we omdat we onszelf willen kunnen terugluisteren, of bijvoorbeeld om een deelnemer die met ons medeweten een deel van het programma moet missen door overmacht, toch mee te kunnen laten luisteren. Dit doen we altijd op een eigen opname-apparaat. Mocht je vragen hierover hebben, kun je altijd een van de trainers aanspreken.

Klachten
Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht, dan kom je als volgt tot een oplossing:

Je meldt je klacht bij info@centrumvoortantra.nl. Hierin vertel je de aard van de klacht, de betrokken personen, je gewenste oplossing voor je klacht en hoe we contact met je kunnen opnemen. We nemen je klacht in behandeling en nemen binnen 21 dagen contact met je op.

Namens Stichting De Boogschutter,

R.J.A. van Kleef
Amsterdam 31/3/2015

Herzien op 05/10/2018