Jeroen Biegstraaten

Trainer

Stuur Jeroen een bericht.


Komende groepen met Jeroen:

Artikelen door Jeroen:

Tantra makes my truth and juices flow


Motivatie: de volumeknop van je levenskracht in een passend tempo steeds wat verder opendraaien, en dan rijpen aan de schoonheid en de krochten die daar voelbaar en zichtbaar worden.

Ervaring: Na mijn studie Nederlands volgde ik mijn verlangen om toneel te spelen (Goeie Tijden!). Als acteur binnen bedrijfstrainingen groeide ik door naar het trainerschap, met als belangrijkste leer- en werkplek TweeofMeer (inmiddels opgeheven). Ik assisteerde Joe Weston in het opzetten van een nieuwe methode om respectvol met confrontaties om te gaan; in Amsterdam, San Francisco en New York. Daarnaast richtte ik in 2006 een Taekwondoschool op, waar ik 11 jaar wekelijks les gaf, tot in 2017 (Black Bear Taekwondo).

Sinds 2010 assisteer ik in groepen van het CvT, en sinds 2012 geef ik zelf groepen. En ben ik deelnemer aan de Mysterieschool. Tussen 2014 en 2018 werkte ik ook in de organisationele kant van het CvT. Mijn liefde voor Tantra en Taekwondo combineer ik in programma's op het Centrum (Vonk) en daarbuiten (The Lion's Roar).

Naast mijn werk voor het Centrum kom ik graag 'in het wild': buiten onze groepen om, op nieuwe plekken waar ik in het onbekende stap om mensen te ondersteunen in hun verlangen hun leven voedend en van betekenis te laten zijn. Een van die plekken is het frisse platform 'Mannenkracht'.

Oja, en ik weet het ook niet. Dat wil zeggen: ieder legt echt zijn of haar eigen weg af, daarin kun je op mijn steun rekenen.

Opleiding: Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Leiden, Joe Weston Acteerstudio, opleiding Hoofdtrainer & Coach TaekwondoBond Nederland, zo'n beetje het hele curriculum van het Centrum voor Tantra, Quasars bij A.H. Almaas en Karen Johnson, divers shamanistisch werk en mannengroepen.

Inspiratie: Osho, Hafiz, Chögyam Trungpa, David Deida, Ron Landré, Bruce Lee, A.H. Almaas, Morihei Ueshiba, Dan Millman, Joe Weston, Steve & Jo, James Hetfield & Lars Ulrich, Bruce Dickinson & Steve Harris, Tuomas Holopainen, Marco Hietala, Floor Jansen, F. Laloux, J.R.R. Tolkien, Patrick Rothfuss, Peter Levine, Paul Auster, Peter Jackson, Gerrie & Bert, Carla Verberk, Remmelt van Kleef, Viram Verberk, Kyo Verberk, Rob Brezsny, Herakles, en 4 ever Koan.

"Keep breathing, that's the key, just breath!"
Gimli in Lord of the Rings (obviously out of breath)