Jeroen Biegstraaten

Trainer & Dagelijks Bestuur

Stuur Jeroen een bericht.


Komende groepen met Jeroen:

Artikelen door Jeroen:

Tantra is voor mij volop in het leven staan door het leven volop toe te laten


Opleiding: Nederlandse Taal- en Letterkunde Universiteit Leiden, Joe Weston Acteerstudio, Opleiding Hoofdtrainer & Coach TaekwondoBond Nederland, zo'n beetje het hele curriculum van het Centrum voor Tantra, Quasars bij A.H. Almaas en Karen Johnson, divers shamanistisch werk en mannengroepen.

Ervaring: Na mijn studie Nederlands volgde ik mijn verlangen om toneel te spelen. Als acteur binnen bedrijfstrainingen groeide ik door naar het trainerschap. Ik heb 6 jaar gewerkt als consultant via diverse bureaus, met als belangrijkste leer- en werkplek TweeofMeer. Ik assisteerde Joe Weston in het opzetten van een nieuwe methode om respectvol met confrontaties om te gaan. Ik werkte met hem in Amsterdam, San Francisco en New York. Daarnaast richtte ik in 2006 een nieuwe Taekwondoschool op, waar ik 11 jaar wekelijks les gaf, tot in 2017. Sinds 2010 assisteer ik groepen van het CvT, en sinds 2012 geef ik zelf groepen. Vanaf 2014 werk ik ook in de organisationele kant van het CvT. Naast mijn werk voor het Centrum kom ik ook graag op onverwachte plekken om te ervaren hoe mensen werken en wat ze daarin meemaken. In losse opdrachten werk ik samen met mensen die zich inzetten voor een contactvolle, liefdevolle werkvloer. Ik ben betrokken bij een nieuw mannenfestival: Water&Vuur, door Mannenkracht.


Inspiratie: Osho, Hafiz, Chögyam Trungpa, David Deida, Ron Landré, Bruce Lee, A.H. Almaas, Morihei Ueshiba, Dan Millman, Joe Weston, Steve & Jo, James Hetfield & Lars Ulrich, Bruce Dickinson & Steve Harris, Tuomas Holopainen, F. Laloux, J.R.R. Tolkien, Patrick Rothfuss, Paul Auster, Peter Jackson, Gerrie & Bert, Carla Verberk, Remmelt van Kleef, Viram Verberk, Kyo Verberk, Rob Brezsny, Herakles.


"Keep breathing, that's the key, just breath!"
Gimli in Lord of the Rings (obviously out of breath)