Jeroen Biegstraaten

Trainer

Stuur Jeroen een bericht.


Komende groepen met Jeroen:

Artikelen door Jeroen:

Uit de nieuwsbrief van donderdag 17 september 2020:

Wij maken met enige pijn in ons hart bekend dat onze gewaardeerde trainer Jeroen Biegstraaten - na ruim 13 jaar actief te zijn geweest als student, assistent, dagelijks bestuurder en leraar - het Centrum voor Tantra zal verlaten. Jeroen heeft ons laten weten dat het voor hem tijd is om zijn vleugels uit te slaan en het door hem zo geliefde Centrum voor Tantra vaarwel te zeggen. Dit was geen gemakkelijke beslissing. Jeroen heeft de afgelopen periode intensief nagedacht over zijn werk en zijn plek in het centrum: waar ben ik goed in, waar minder goed, waar krijg ik energie van? En heeft ontdekt dat een deel van zijn talent nu onvoldoende uit de verf komt.

Door alle veranderingen ten gevolge van corona is het voor hem een natuurlijk moment om te kiezen voor een nieuwe stap en ruimte te geven aan zijn verdere ontwikkeling. Hij zal nog het Jong Tantra Weekend in februari geven. We onderzoeken op dit moment hoe we als staf goed afscheid van elkaar gaan nemen. Jeroen heeft de afgelopen jaren vanuit grote liefde en betrokkenheid voor het centrum gewerkt en gegeven wat hij in zich heeft. Wij zijn hem dankbaar voor wie hij is en wat hij voor allemaal voor het centrum heeft gedaan!

Jeroen over zijn afscheid van het centrum:

Ik ben blij. Er is een belangrijke beslissing in me gevallen. Vol ruimte en levensvreugde. Zoals ook zo vaak toen ik een beginnend student was, heeft het Centrum voor Tantra opnieuw mijn wereld open gebroken. Daar is iets heel verrassends uitgekomen. In de retraite die corona heet, heb ik tijd genomen om over mijn toekomst helder te worden. Dat betekent dat ik afscheid neem van het centrum. Hoe mooi het werk ook is, ik voel dat ik iets anders te doen heb. De komende tijd zal ik besteden aan het vinden van mijn nieuwe koers. De eerste stap die ik heb genomen is zangles bij Martine, om mijn eigen stem letterlijk nieuwe ruimte te geven. Een aanrader!

Ik wil jullie bedanken voor jullie interesse in mijn groepen zoals Jong Tantra, Vonk en de Taste of Tantra. Ik wil al mijn wonderlijke collega’s van het centrum bedanken. En natuurlijk mijn lieve vrouw Marije die me in deze beweging helemaal steunt.

Tot daar en dan.
Alle goeds, Jeroen.

PS: mocht je in de gaten willen houden waar ik heen stroom: www.jeroenbiegstraaten.nl. Er komt onder andere een boek voor mannen aan - niet speciaal over tantra, maar het zit er natuurlijk wel in ;-)

---

"Keep breathing, that's the key, just breathe!"
Gimli in Lord of the Rings (obviously out of breath)

Voor individuele coaching door Jeroen klik hier.