Thuis zijn in het Mysterie (deel 2)

Hoe kunnen we dichtbij het Mysterie zijn?
 

Door de eeuwen heen zijn er binnen verschillende spirituele stromingen Mysteriescholen opgericht: scholen waarin niet de dogma's en de bestudering van geschriften centraal staan, maar waarin studenten toegewijd zijn aan de onmiddellijke ervaring van het mysterie, het goddelijke. Deze mystieke stromingen staan heel dicht bij Tantra, waarin de eigen ervaring de leidraad is voor persoonlijke groei.

In december 2015 start het allereerste blok van onze Tantrische Mysterieschool: een doorgaande leergang voor studenten die de tweejarige Tantratraining hebben afgerond. Hierin gaan we verder met dit rijke, duizenden jaren oude onderzoek. Hoe kunnen we dichtbij het mysterie komen? Hoe kunnen we het mysterie ervaren, terwijl we doen wat we dagelijks te doen hebben?

In de video teaching hieronder vertelt Carla hoe we thuis kunnen zijn in het mysterie, dichtbij het goddelijke.

We wensen je veel kijkplezier.

PS: Om teleurstellingen te voorkomen; je kunt je op dit moment niet meer voor de eerste serie van de Mysterieschool inschrijven. Mocht je interesse hebben om op de hoogte gehouden te worden wanneer de inschrijving voor de volgende reeks geopend wordt, kun je ons wel al een email sturen.

PPS: Heb je het deel over 'De Ervaring van het Mysterie' al gezien?

 

Geef je respons op Thuis zijn in het Mysterie (deel 2)