Seks als natuurlijke meditatie

Seksualiteit vanuit Tantrisch perspectief

Tantra werkt graag met onderwerpen die dichtbij liggen en waar je van nature belangstelling voor hebt, zoals seksualiteit.

In seks zijn we vaak hard aan het werk, in een poging vanalles voor elkaar te krijgen voor onszelf of onze partner. Maar het is ook werkelijk mogelijk om tijdens seks eenvoudig te rusten in aanwezigheid. Wanneer we bewust en ontspannen kunnen zijn, dan kan seks een natuurlijke meditatie worden: een toegang tot onze innerlijke diepe. In de videoteaching hieronder vertelt Carla meer over deze mogelijkheid en de ruimte die dan ontstaat voor persoonlijke groei.

Reacties op Seks als natuurlijke meditatie

 1. Ben schreef:

  Fijn om Carla te horen spreken over dit onderwerp.. Tantra kent zo'n mooie belofte via seksualiteit en ik ervaar het als ondersteunend om hieraan herinnerd te worden.. Dank!

 2. Jacob schreef:

  Prachtige tekst. De automatische ondertiteling is VRESELIJK. Doet echt geen recht aan de inhoud.
  Alle goeds, oud deelnemer Jacob

  • Marije Oostindie schreef:

   Hoi Jacob, dankjewel voor je feedback; ik begrijp t alleen niet helemaal. Welke automatische ondertitels zie je? Ik zie geen tekst namelijk:-) Groet, Marije

 3. Anouk schreef:

  Ha Jacob, dat heeft waarschijnlijk met je instellingen van YouTube te maken. Zet de instelling op ''uit'' (op je desktop rechtsonderin je videoscherm, en dan het meest linkse icoontje aanklikken) en de automatische ondertiteling verdwijnt als sneeuw voor de zon.

  • Marije Oostindie schreef:

   Dankjewel Anouk, ik had geen idee!

 4. Kevin & Anne schreef:

  Wij zijn om! Wij doen mee.

 5. Sophie schreef:

  Wauw!

Geef je respons op 'Seks als natuurlijke meditatie'