Muzikale inspiratie: Russill Paul

De prachtige, authentieke mantra muziek van spiritueel leraar en muzikant Russill Paul gebruiken we al jaren onze groepen. Onlangs namen Carla en Remmelt deel aan zijn Pelgrimage in India: ' To the other side of the Soul'. Daarmee ging een lang gekoesterde wens in vervulling.

Carla en Remmelt zijn de afgelopen jaren steeds meer geïnteresseerd geraakt in functie en werking van Mantra binnen Tantra. Ze zijn vol nieuwe inspiratie teruggekomen uit India.  In deze video vertelt Remmelt over deze bijzondere reis, waarin ze bevriend zijn geraakt met Russill Paul.

Russill Paul opnieuw naar Nederland

Vanuit hun verlangen om deze bijzondere leraar ook te kunnen 'delen' met hun studenten, hebben Carla en Remmelt Russill Paul uitgenodigd naar Nederland. Het concert dat hij voor ons gaf ter ere van ons 25 jarig jubileum, was één groot feest. De twee aansluitende retraites over 'The Yoga of Sound', ook.  Zodanig, dat we de intentie naar elkaar hebben uitgesproken om regelmatig samen te gaan werken.

Op 20 augustus 2018 geeft hij opnieuw een concert voor ons in kerk de Duif, Amsterdam. Houdt onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe mogelijkheden om deel te nemen aan programma's met Russill Paul.

Hieronder vind je een playlist op Youtube, met een aantal van Russills prachtige muziekstukken.

We wensen je veel luisterplezier.

Reacties op Muzikale inspiratie: Russill Paul

 1. AvatarWilhelmien schreef:

  Dierbare Carla en Remmelt, mijn ziel reist een beetje mee met jullie, afstand en tijd bestaan immers niet in dit veld. Straks kom ik heel graag in levende lijve weer eens aansluiten aan de bron die jullie zijn voor mij. Heel fijne ervaringen! Liefs uit het Meijelse, Wilhelmien van Diepen, ook knuf van Dick!

 2. AvatarSuzanne schreef:

  Haa Carla goede reis wat leuk dat jullie samen weg gaan, laat een keer iets horen vanuit India als je kan, aan je oude vriendin! Ik wens je een fijne tijd,
  Liefs Suzanne

  • Marije OostindieMarije Oostindie schreef:

   Hoi Suzanne,
   ze hebben geen internet daar, dus dit berichtje zien ze pas weer in NL waarschijnlijk..

 3. AvatarBea schreef:

  Wat heerlijk om deze mantra`s te kunnen beluisteren. Het doet iets met mijn gevoel voor ritme en laat me stil worden. Bij de favorieten gezet zodat ik vaak kan voelen en m`n lijf laten bewegen zoals het wil bewegen.
  Het lijkt me fantastisch te zingen en te mediteren bij deze leraar.

 4. AvatarMarion schreef:

  luisterend naar de muziek voel ik me opgenomen in grote diepte en volheid. Prachtig...
  Dankjulliewel voor het delen hiervan.

 5. AvatarAugusta schreef:

  Wat het telkens weer met me doet is dat ik er zo graag in opgenomen word en dat het me tevens zo irriteert dat "gejengel" . Maar vandaag gebeurde er iets anders ik kon mijn egodeel zien met haar oude concepten van angst voor het mysterieuze aan deze klanken en kon er daarom ook met meer genoegen en liefdevolle vriendelijkheid naar luisteren en ik werd er zowaar een beetje in opgenomen en kon toch ook gewoon hier blijven. Mooi, dank van Augusta.

Geef je respons op Muzikale inspiratie: Russill Paul