Tantra NederlandAvond vol Aandacht 
Privé Tantra introductie workshop voor stellen

Verlang je naar meer intimiteit in jullie relatie en wil je iets ervaren van wat Tantra daarvoor kan betekenen?

Of ben je nieuwsgierig naar Tantra, maar wil je graag eerst in privé setting proeven van onze werkwijze en sfeer?

In een Avond vol Aandacht begeleid ik jou en je partner in een aantal eenvoudige maar krachtige oefeningen waar jullie zelf thuis mee  verder kunnen spelen.

Deze oefeningen ondersteunen je om meer waarheid en diepte te ervaren in jullie contact en tegelijkertijd meer te ontspannen.

Ik leid jullie door een avontuurlijk programma met verschillende Tantrische meditaties en oefeningen. Deze oefeningen hebben de potentie om je te helpen om intiemer te worden met jezelf en met de ander. Je kan ze thuis eenvoudig herhalen en onderdeel laten worden van je dagelijks leven.

Als jullie al een retraite bij ons hebben gedaan, kan je deze avond ook gebruiken om onder begeleiding een Tantrische techniek of ritueel verder te verdiepen of om te oefenen met aandachtsvolle aanraking. Ik pas het programma aan op jullie vraag en ervaring.

Praktische informatie

Het programma van een 'Avond vol Aandacht' duurt ongeveer 2,5 uur, en dat mag uiteraard ook een middag of een ochtend zijn. Misschien zelfs beter, omdat je dan mogelijk iets frisser bent dan na een werkdag. Na afloop is er een half uurtje uitloop- of uithangtijd waarin je vragen kan stellen, ervaringen uit kan wisselen of we nog samen eenvoudig wat uithangen.

Ik zorg voor een fijne warme ruimte, thee en lekkers. Je zal je goed verzorgd weten.

  • Je kan een Avond vol Aandacht boeken op een dinsdag of woensdagavond (19:30 - 22:oo uur)
  • En een ochtend of middag doordeweeks is uiteraard ook mogelijk.
  • De prijs voor deze privéworkshop is €257,- voor twee personen.
  • De Avond vol Aandacht vindt in principe plaats op het Centrum voor Tantra in Amsterdam Noord (soms niet voldoende beschikbaar en dan wijken we uit naar een andere fijne ruimte, zoals de Open Ruimte in Almere)
  • Je gaat niet uit de kleren tijdens deze sessie
  • Hier vind je de algemene en annuleringsvoorwaarden voor deze sessies

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Stuur mij (Marije) dan een email.

Tantra NederlandVoor wie?
De Avond vol Aandacht is voor stellen die nieuwsgierig zijn naar Tantra of die hun Tantrische beoefening onder persoonlijke begeleiding verder willen verdiepen. Ervaring met Tantra of een ander spiritueel pad is niet nodig. Het is vooral belangrijk dat je interesse hebt in jouw eigen interne processen en die van je partner.

Wat is het niet?
In de workshop zal ik jullie begeleiden; we zullen geen oefeningen met zijn drieën doen.
Bekijk hier de Avond vol Aandacht website.

Wat anderen over de Avonden vol Aandacht zeggen...

'We hebben bij Marije een introductie drieluik gevolgd als individueel paar. Ze nam hiervoor alle tijd en was vol aandacht. Marije's basishouding kenmerkt zich door een liefdevolle, warme, niet veroordelende houding. Tijdens de workshops was er een mooi evenwicht tussen fysieke communicatie en verbale communicatie en werd er een tipje opgelicht van de sluier van de ons onbekende wereld van Tantra. De avonden waren zeer goed verzorgd en hadden een fijne sfeer. Het geheel was luchtig en intiem. Zeker een aanrader!'
A. & R.
'Thank you very much for the very inspiring evening.  S. and I had an absolutely wonderful time and we have spent the last few days feeling closer than ever before.  We have also been practicing the techniques you showed us and have had some amazing experiences together already. We are both excited about working with you again and hope to do it again very soon :)'
S. & H.