Tantra NederlandAvond vol Aandacht 
Privé Tantra introductie workshop voor stellen

Verlang je naar meer intimiteit in jullie relatie en wil je iets ervaren van wat Tantra daarvoor kan betekenen?

Of ben je nieuwsgierig naar Tantra maar wil je graag eerst in privé setting proeven van onze werkwijze en sfeer?

In een Avond vol Aandacht ontdek je hoe je meer waarheid en diepte kunt ervaren in jullie contact, terwijl je meer ontspant in jullie samenzijn.

Ik leid jullie door een avontuurlijk programma met verschillende Tantrische meditaties en oefeningen. Deze oefeningen hebben de potentie om je te helpen om intiemer te worden met jezelf en met je geliefde. Je kan ze thuis eenvoudig herhalen en onderdeel laten worden van jullie dagelijks leven.

Als jullie al een retraite bij ons hebben gedaan, kan je deze privé sessie ook gebruiken om onder begeleiding een Tantrische techniek of ritueel verder te verdiepen of om te oefenen met aandachtsvolle aanraking. Ik pas het programma aan op jullie vraag en ervaring.

Praktische informatie

Het programma van een 'Avond vol Aandacht' duurt drie uur. En dat mag uiteraard ook een middag of een ochtend zijn. Misschien zelfs beter, omdat je dan waarschijnlijk iets frisser en wakkerder bent dan na een werkdag. Er is veel ruimte in het programma om al je vragen te stellen en ervaringen te delen.

Ik zorg voor een fijne warme ruimte, thee en lekkers. Je zal je tijdens de sessie goed verzorgd weten, en daarna ook. Als je wil, ontvang je nog een aantal weken lang ondersteuning per email om jullie beoefening thuis levend te houden.

  • Bekijk hier de Avond vol Aandacht website voor meer informatie en een sfeer impressie
  • De Avond vol Aandacht vindt plaats op het Centrum voor Tantra in Amsterdam Noord
  • Je gaat niet uit de kleren tijdens deze sessie
  • Direct een afspraak maken? Klik hier
  • Vragen? Stuur me een mailtje via marije@centrumvoortantra.nl

Tantra NederlandVoor wie?

De Avond vol Aandacht is voor stellen die nieuwsgierig zijn naar Tantra of die hun Tantrische beoefening onder persoonlijke begeleiding verder willen verdiepen. Ervaring met Tantra of een ander spiritueel pad is niet nodig. Het is vooral belangrijk dat je interesse hebt in jouw eigen interne processen en die van je partner.

Wat is het niet?
In de workshop zal ik jullie begeleiden; we zullen geen oefeningen met zijn drieën doen.

Wat anderen over de Avonden vol Aandacht zeggen...

'We hebben bij Marije een introductie drieluik gevolgd als individueel paar. Ze nam hiervoor alle tijd en was vol aandacht. Marije's basishouding kenmerkt zich door een liefdevolle, warme, niet veroordelende houding. Tijdens de workshops was er een mooi evenwicht tussen fysieke communicatie en verbale communicatie en werd er een tipje opgelicht van de sluier van de ons onbekende wereld van Tantra. De avonden waren zeer goed verzorgd en hadden een fijne sfeer. Het geheel was luchtig en intiem. Zeker een aanrader!'
A. & R.
'Thank you very much for the very inspiring evening.  S. and I had an absolutely wonderful time and we have spent the last few days feeling closer than ever before.  We have also been practicing the techniques you showed us and have had some amazing experiences together already. We are both excited about working with you again and hope to do it again very soon :)'
S. & H.