Tantra NederlandAvond vol Aandacht 
Privé Tantra introductie workshop voor stellen

Verlang je naar meer intimiteit in jullie relatie en wil je iets ervaren van wat Tantra daarvoor kan betekenen?

Of ben je nieuwsgierig naar Tantra maar wil je graag eerst in privé setting proeven van onze werkwijze en sfeer?

In een Avond vol Aandacht begeleid ik jou en je partner in een aantal eenvoudige maar krachtige oefeningen waar jullie zelf thuis mee verder kunnen spelen.

Deze oefeningen ondersteunen je om meer waarheid en diepte te ervaren in jullie contact - en tegelijkertijd meer te ontspannen in jullie samenzijn.

Ik leid jullie door een avontuurlijk programma met verschillende Tantrische meditaties en oefeningen. Deze oefeningen hebben de potentie om je te helpen om intiemer te worden met jezelf en met je geliefde. Je kan ze thuis eenvoudig herhalen en onderdeel laten worden van jullie dagelijks leven.

Als jullie al een retraite bij ons hebben gedaan, kan je deze avond ook gebruiken om onder begeleiding een Tantrische techniek of ritueel verder te verdiepen of om te oefenen met aandachtsvolle aanraking. Ik pas het programma aan op jullie vraag en ervaring.

Praktische informatie

Het programma van een 'Avond vol Aandacht' duurt drie uur. En dat mag uiteraard ook een middag of een ochtend zijn. Misschien zelfs beter, omdat je dan waarschijnlijk iets frisser en wakkerder bent dan na een werkdag. Er is veel ruimte in het programma om al je vragen te stellen en ervaringen te delen.

Ik zorg voor een fijne warme ruimte, thee en lekkers. Je zal je tijdens de sessie goed verzorgd weten, en daarna ook: als je wil, kan je je inschrijven op een serie emails die je ondersteunen om je beoefening thuis levend te houden.

  • Je kan een Avond vol Aandacht boeken op een dinsdag of woensdagavond (19:30 - 22:3o uur)
  • ...of op woensdag of vrijdag ochtenden en middagen
  • De prijs voor deze privéworkshop is €325 (voor twee personen, incl. BTW)
  • De Avond vol Aandacht vindt in principe plaats op het Centrum voor Tantra in Amsterdam Noord
  • Je gaat niet uit de kleren tijdens deze sessie
  • Hier vind je de algemene en annuleringsvoorwaarden voor deze sessies
  • Bekijk hier de Avond vol Aandacht website voor meer informatie en een sfeer impressie

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Stuur me dan een email via marije@centrumvoortantra.nl

Tantra NederlandVoor wie?

De Avond vol Aandacht is voor stellen die nieuwsgierig zijn naar Tantra of die hun Tantrische beoefening onder persoonlijke begeleiding verder willen verdiepen. Ervaring met Tantra of een ander spiritueel pad is niet nodig. Het is vooral belangrijk dat je interesse hebt in jouw eigen interne processen en die van je partner.

Wat is het niet?
In de workshop zal ik jullie begeleiden; we zullen geen oefeningen met zijn drieën doen.

Wat anderen over de Avonden vol Aandacht zeggen...

'We hebben bij Marije een introductie drieluik gevolgd als individueel paar. Ze nam hiervoor alle tijd en was vol aandacht. Marije's basishouding kenmerkt zich door een liefdevolle, warme, niet veroordelende houding. Tijdens de workshops was er een mooi evenwicht tussen fysieke communicatie en verbale communicatie en werd er een tipje opgelicht van de sluier van de ons onbekende wereld van Tantra. De avonden waren zeer goed verzorgd en hadden een fijne sfeer. Het geheel was luchtig en intiem. Zeker een aanrader!'
A. & R.
'Thank you very much for the very inspiring evening.  S. and I had an absolutely wonderful time and we have spent the last few days feeling closer than ever before.  We have also been practicing the techniques you showed us and have had some amazing experiences together already. We are both excited about working with you again and hope to do it again very soon :)'
S. & H.