>> click here for English <<

Dit jaar vieren we 25 jaar Centrum voor Tantra. Met de komst van Russill Paul naar Nederland komt een belangrijk verlangen van ons uit. We vieren ons jubileum met een inspirerende, feestelijke dag rondom deze bijzondere muzikant en spiritueel leraar.
Ben je er bij?

'A Celebration with Russill Paul'
In de middag (15:30) geeft Russill een Engelstalige lezing over 'de Yoga van Klank'. Carla Verberk, oprichtster van het Centrum voor Tantra, zal hem introduceren. s' Avonds dompelen we onszelf onder in 'a Shamanic Journey', zoals Russill zijn mantra concert noemt (19:30). Hij wordt daarbij begeleid door fantastische muzikanten, onder wie de bekende fluitspeler Praful.

Tickets
Bestel hieronder je tickets voor de lezing en het concert in het prachtige Theater Amsterdam. Let op: er zijn nog slechts een paar passe-partout 'Full Celebration' tickets verkrijgbaar met diner. De eventuele winst van dit evenement komt ten goede aan het StudentFonds in oprichting.

Weet je welkom,
Carla, Remmelt, Russill & de staf van het Centrum voor Tantra

Na deze feestelijke ouverture geeft Russill samen met Carla en Remmelt een unieke 5-daagse retraite in Havelte: 'de Yoga van Klank'Meer weten over Russill Paul? Hij nam speciaal voor ons een korte videoboodschap op - klik hierWil je op de hoogte blijven van alles rondom zijn komst? Schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse email.