Oline Tandava Middag

Tantra ziet er heel anders uit in tijden van corona. En zo vind onze eerstvolgende Tandava middag plaats via Zoom. Op 10 mei van 13:45 tot 17:00 ben je welkom voor dit online experiment.

Carla spreekt de meditatie in vanuit onze thuisbasis aan de Asterweg in Amsterdam. Remmelt en Martine spelen ter plekke de muziek. Langzaam laat je je lichaam in beweging komen, gedragen door je eigen adem. Van daaruit ontstaat een trage dans. Een dans die jou danst: in je eigen woonkamer, ergens buiten of waar dan ook.

We willen graag dat iedereen die dat wil mee kan doen. Daarom bieden we dit programma aan op basis van donatie. Je gift helpt ons om ons centrum veilig door deze turbulente en stille tijd heen te loodsen.

We zijn heel nieuwsgierig naar hoe dit experiment voor ons allemaal blijkt te gaan werken. Een ding is zeker: dit zou nooit hebben plaatsgevonden zonder corona. Nu het er dan toch is - en na het absorberen en verwerken van de eerste schok - voelen we creativiteit en eenvoudig verlangen om mee te stromen met wat wel beweegt. Het is onze intentie om dit een eenvoudige, contactvolle, vriendelijke middag te laten zijn.

Wat heb je nodig?
Een fijne plek met bewegingsruimte en waar je niet gestoord kunt worden
Een goede internetverbinding
Een Zoom installatie op je computer (download hier)
Idealiter is je computer aangesloten op een extern geluidssysteem of bluetooth koptelefoon
Meditatiekussen of stoel, (yoga)matje of matras, deken

Check, regel ik! Hoe doe ik mee?
Dat doe je door:
1. Deze middag in je agenda te zetten (13:45 - 17:00 uur)
2. De instructies op deze sheet te downloaden door te lezen & het meeting id + password gebruiken om
3. Op 10 mei om 13:45 in te loggen via Zoom

Kom je er niet uit? Stuur Marije dan een mail: marije@centrumvoortantra.nl.

Als je ons kan en wil steunen met je gift, zijn we je daar dankbaar voor. Daarmee help je ons om ons centrum veilig door deze turbulente tijd heen te loodsen.