Jade Ei vierdaagse in Havelte

Het grote verschil tussen spanning en opwinding is adem

Tao en Tantra voor vrouwen

Wil jij in contact staan met je gevoel en intuïtie, zonder overspoeld te worden door je emoties? Werken met het Jade Ei geeft een diepe gronding in je buik, bekkenbodem en je Yoni.

In deze vierdaagse combineren we Tantrische onderzoeksvormen en meditaties met Taoïstische kennis en technieken. Centraal staat het leren werken met het Jade Ei; een beoefening speciaal voor vrouwen, waarbij ze een stenen eitje inbrengt in haar Yoni. Door deze beoefening nodig je meer gevoeligheid, aanwezigheid en genot uit in je Yoni.

Er zijn heel veel redenen om ons terug te trekken uit onze Yoni of spanning te maken in dit gebied. Mogelijk heb je daar al een aantal dingen over gezien in de dialoog met je Yoni, die je deed in de introductiegroep. Los van de pijn van het gemis aan contact met één van onze meest intieme lichaamsdelen, kun je ook last krijgen van fysieke verschijnselen zoals on- of overgevoeligheid, slapte of juist overspanning in je bekkenbodem, vaginale droogte of pijn bij aanraking.

De helende techniek van het Jade Ei helpt je om de tonus van je Yoni te verbeteren, spanning af te voeren en meer stroming in het hele gebied toe te laten. In de taoïstische traditie wordt er gewerkt met de energie van je Yoni waarmee je, net als in acupunctuur, de natuurlijke heling van andere organen in je lichaam kan stimuleren.

Wat mogelijk gaat stromen

Naast de technische kennis en beoefening zal er ook ruimte zijn om te werken met wat wordt aangeraakt wanneer je seksuele energie gaat stromen. Werken met het Jade Ei doe je op jezelf, zonder partner. Daardoor krijg je alle rust en ruimte om je seksuele energie helemaal voor jezelf te ervaren, zonder enige druk om haar strategisch in te zetten voor je relatie.

We zullen speciale aandacht brengen bij de verbinding tussen je hart en je Yoni. Waarbij we onze adem en de stem gebruiken om de subtiele verbinding tussen onze keel en je Yoni wakker te maken. Dit kan je ervaring van de verschillende oefeningen verdiepen en versterken.

Wanneer de liefde en gevoeligheid van je hart wordt aangeraakt door je seksuele energie, kan je in contact komen met een diep gevoel van vrouwelijke kracht en essentie. Als opwinding zich mengt met liefde, wordt je seksuele energie lichter en makkelijker toe te laten. Ook de grotere aarding die het Jade Ei je geeft in je bekkengebied, draagt bij aan het kunnen toelaten van meer energie en meer opwinding in je lichaam.

Wanneer je die energie niet vasthoudt of ontlaadt- en je blijft aanwezig terwijl je diep door ademt: dan komt het veelbesproken vallei orgasme binnen bereik.

 

Praktische informatie

Deze groep wordt gegeven door Martina Gijsbers en co-trainer Martine Boerstra in het Centrum Meeuwenveen in Havelte.

We beginnen op woensdagavond om 19:30 uur; je bent welkom vanaf 18:00 uur. Op zondagmiddag eindigen we om 17.00 uur.

De prijs is inclusief een Jade Ei

Over Martina
Martina heeft na een zware bekkeninstabiliteit leren werken met het Jade Ei. Ze verweeft verschillende tradities in haar Jade Ei workshops - uit de Qi Gong, Healing Tao en de Tantrische beoefeningen van het Centrum voor Tantra.

Over Martine
Martine leerde met het Jade Ei werken in de Healing Tao, en zal verder dit weekend verrijken vanuit haar achtergrond als pianiste en zangeres met muziek, adem- en stemwerk.

 
Meer vervolggroepen:

Aanraken
Jong Tantra Weekend
Leven en Dood
Linkinggroep
Overgave
Seks & Ruimte
Tantra in relatie
Vloeibaarheid in Aanraking
Zeilgroep

Datum
29-03-2023 t/m 02-04-2023

Staf
Martina Roos Gijsbers
Martine Boerstra

Locatie
Meeuwenveen – Havelte

Kosten voor deze groep (p.p)
€ 995,- (incl. € 129,01 btw)

Opbouw van deze kosten:

Kosten training (p.p)
€ 515,- (incl. € 89,38 btw)

Kosten verblijf (p.p)
€ 480,- (incl. € 39,63 btw)

13

Wat een goeie opbouw en heldere teachings. Gisteren voelde ik me zoooo ontzettend levendig en vrolijk, ik heb zo vaak gelachen en fijn met mijn lief gedeeld.

Anemoon

Ik merk dat de intimiteit met mezelf vergroot als ik het Jade eitje gebruik. Ik ben vriendelijker en zachter naar buiten toe.

Ellen

In alle veiligheid en gedragen door 'het veld' ontdekte ik de ruimte in mezelf. Flying high en falling low, en daarbij aanwezig blijven. Wat een rijkdom....

Dinne

Wat heb ik ontzettend genoten van de vier mooie dagen die jullie hebben gefaciliteerd. Heerlijk, om je helemaal te mogen en kunnen laten ‘vallen’ in een zalig warm bad van Bedding, Zorgvuldigheid, Aandacht, Beweging, Adem, Vertraging, Aanraking en Muziek. In willekeurige volgorde, maar mét hoofdletters, omdat de benoeming van deze onderdelen voor mij zo wezenlijk is en belangrijk voelt. Het was allemaal ruimschoots aanwezig. Dank hier voor, ik voel in veel dagelijkse zaken de golvende nawerking van deze relatief korte investering.

Mariël

Het is zó goed voor me geweest, om me gedragen te weten door deze vrouwelijke energie in mij, in jou en in al die vrouwen.

Marlies

Oh, wat was het fijn deze retraite! Wat heeft het me goed gedaan. En wat deden jullie het goed. Zo rustig, vertrouwd, eerlijk, kwetsbaar en krachtig tegelijkertijd. Ik heb me echt gedragen gevoeld. Kon eigenlijk vanaf het begin steeds meer zakken. De groep voelde zo veilig....omdat het fijne mensen waren, maar ook omdat jullie een ontzettende veilige bedding hebben gegeven! Dank hiervoor aan jullie tweeën. En ook aan de assistenten.

Sarah

Voor mij was de week een van de betere kadootjes die ik aan mijzelf heb mogen geven en mogen ontvangen. Wat ik meeneem is het gevoel van dankbaarheid en inzicht: onvoorwaardelijk ontvangen resulteert in een onvoorwaardelijke creatieve flow, verbinding zonder een specifiek doel.

David

Mijn eitje en ik ontwikkelen een steeds diepere vriendschap, wat voor een deel te danken is aan Martina's enthousiasme, wijsheid en humor. Haar betrokkenheid is elke keer weer yoni- en en hartverwarmend.

Corien

Ik voel me geraakt door de wijsheid uit onvermoede, oude bronnen; de diepte van het veld en de bereidheid van de vrouwen.
Het weekend heeft mij in mijn vrouw-zijn gesterkt, in het dagelijks leven kan ik het blijven voelen: ‘Ik Ben’.

Belinda
Jelle

Het oefenen met het jade eitje vond ik geweldig. Er ging een wereld open voor me. Het was verrukkelijk.

Ellen

Ik dij nog uit in de nieuwe ruimte, wat een heerlijkheid! Vrijen heeft ook een geheel nieuwe dimensie met mijn 'nieuwe yoni'. Zooooo fijn om te delen met mijn partner. Echt de kers op de taart na een periode van veel worstelen en zoeken binnen onze relatie'.

Dinne

Wil jullie heel graag nog laten weten dat ik mij door jullie beide bij Overgave zó gezien heb gevoeld; me gekoesterd en veilig heb geweten in jullie prachtige en zorgvuldige begeleiding. Waarin ik alle ruimte gevoeld heb te komen met wie ik ben. Dank daarvoor.

Alma