Jade Ei Vervolgdag

Verder oefenen met het Jade Ei 

losse verdiepingsdagen na het Jade Ei Weekend

De traditionele seksuele Qi Gong kent veel verschillende oefeningen met het Jade Ei, die we lang niet allemaal hebben kunnen doen tijdens het Inwijdingsweekend. Tijdens een vervolgdag doen we, net als in het weekend, adem- en lichaamswerk om meer energetische stroming op gang te brengen in ons lichaam. Daarnaast kiezen we één of twee specifieke oefeningen om het werk met het Jade Ei te verdiepen. Je krijgt de oefening(en) mee op papier, zodat je er thuis mee verder kan gaan.

Misschien heeft het oefenen n.a.v. het weekend thuis allerlei vragen opgeroepen, of heb je er niet aan kunnen beginnen. We zullen daarom tijdens deze dagen ook een deelronde doen en tijd nemen voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

De Microcosmic Orbit

Als je met het Jade Ei meer seksuele energie genereert, is het belangrijk dat deze energie ook kan gaan stromen. De Microcosmic Orbit, vertaald als ‘de Kleine Hemelse Kringloop’, is een natuurlijke weg door het lichaam waarlangs de energie zich kan verplaatsen. Zo verbind je je hoofd, hart, buik en bekken met elkaar.

Wanneer opwinding via de Kringloop de gevoeligheid van je hart aanraakt en zich mengt met liefde, wordt je seksuele energie lichter. Ze kan dan gemakkelijker doorstromen richting je hoofd.
We oefenen met het Jade Ei en we zullen de Microcosmic Orbit activeren door meditatie, visualisatie en lichaamswerk. Als voorbereiding geven we extra aandacht aan de wervelkolom en er is gelegenheid tot delen.

Praktisch

Deze dag wordt begeleid door Martina Gijsbers i.s.m. Martine Boerstra.Het programma begint om 10:00 en duurt tot 18:00; inloop vanaf 09:30. Om mee te kunnen doen, moet je het Jade Ei Weekend hebben gevolgd.
Meer vervolggroepen:

Inner Flute – Doorgaande Tantragroep
Jade Ei driedaagse in Havelte
Jong Tantra Weekend
Leven en Dood
Linkinggroep
Loslaten en Overgave
Nectar
Nectar: een Doorgaande Groep voor Paren
Ontspannen in Aanraken
Seks & Ruimte
Vloeibaarheid in Aanraking
Vonk Mannen
Vonk Vrouwen
Zeilgroep

Staf
Martina Gijsbers
Martine Boerstra

Locatie
Centrum voor Tantra – Amsterdam

7

Ik merk dat de intimiteit met mezelf vergroot als ik het Jade eitje gebruik. Ik ben vriendelijker en zachter naar buiten toe.

Ellen

Ik dij nog uit in de nieuwe ruimte, wat een heerlijkheid! Vrijen heeft ook een geheel nieuwe dimensie met mijn 'nieuwe yoni'. Zooooo fijn om te delen met mijn partner. Echt de kers op de taart na een periode van veel worstelen en zoeken binnen onze relatie'.

Dinne

Het is zó goed voor me geweest, om me gedragen te weten door deze vrouwelijke energie in mij, in jou en in al die vrouwen.

Marlies

In alle veiligheid en gedragen door 'het veld' ontdekte ik de ruimte in mezelf. Flying high en falling low, en daarbij aanwezig blijven. Wat een rijkdom....

Dinne

Mijn eitje en ik ontwikkelen een steeds diepere vriendschap, wat voor een deel te danken is aan Martina's enthousiasme, wijsheid en humor. Haar betrokkenheid is elke keer weer yoni- en en hartverwarmend.

Corien

Ik voel me geraakt door de wijsheid uit onvermoede, oude bronnen; de diepte van het veld en de bereidheid van de vrouwen.
Het weekend heeft mij in mijn vrouw-zijn gesterkt, in het dagelijks leven kan ik het blijven voelen: ‘Ik Ben’.

Belinda

Het oefenen met het jade eitje vond ik geweldig. Er ging een wereld open voor me. Het was verrukkelijk.

Ellen