Introductiegroep in 3 weekenden

We bieden deze introductiegroep in drie weekenden speciaal aan voor mensen die geen hele week kunnen doen. Bijvoorbeeld door de zorg voor kinderen of een ziek familielid.

Net als in onze andere introductiegroepen zullen we je verfijnde en avontuurlijke werkvormen aanbieden, waarin je jezelf kunt ervaren. Gaandeweg deze weekenden zal je misschien merken dat er meer vitale levensenergie door je heen gaat stromen, die belangrijke thema’s naar de oppervlakte brengt. We zullen je uitnodigen en ondersteunen om al deze ervaringen te nemen als toegang tot de subtiliteit van Tantrisch zelfonderzoek.

Kiezen voor een week of voor deze introductiegroep in 3 weekenden?
Als je wel de mogelijkheid hebt om een week te doen, raden we je aan om deel te nemen aan één van onze introductieweken in Havelte. Tantra is een proces van verfijnd openen en ontvouwen. Dat heeft tijd nodig. Het is onze ervaring dat je een hele week goed kan gebruiken om meer te kunnen ontspannen in dat proces. Een voordeel van de weekenden kan juist weer zijn dat je kunt oefenen in de periode tussen onze bijeenkomsten in. Zo kan je meer finesses van Tantra ontdekken, terwijl je beoefent in je dagelijks leven.

Wat we je zullen bieden:

Lichaamswerk voor energie
Met lichaamswerk, waaronder bio-energetische oefeningen en ademwerk, leer je beter in contact te maken met je lichaam, te aarden en seksuele energie op te laden en door je lichaam te laten stromen.

Oefeningen, ook met anderen
Meditaties, sensitiviteits- en communicatieoefeningen helpen je om de vaak subtielere sensaties in je lichaam te herkennen. Elk weekend is er een deelronde waarin ruimte is voor verder onderzoek naar specifieke thema’s die aangeraakt worden in de oefeningen.

Technieken en rituelen
Tijdens de cursus leren we je een aantal Tantrische technieken en rituelen die kunnen helpen een verbinding te maken tussen seks, je hart en je bewustzijn. Onze aandacht voor de ruimte ondersteunt dit werk: de zaal is vaak prachtig aangekleed, vaak met kaarslicht, bloemen en muziek.

Vrijen staat niet voorop
Seksualiteit in een relatie is wezenlijk, maar dat hoeft zich niet per se te uiten via vrijen. Doel is, de vitale levensenergie te ervaren en in contact te brengen met anderen. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld in dans, in creativiteit, in oogcontact, met een aanraking. Alle oefeningen zijn te doen zonder te vrijen. Je bent soms wel intiem of dichter bij elkaar in de aanwezigheid van anderen dan je misschien gewend bent.

Tijden
Het programma begint iedere dag om 9:00 uur en eindigt op vrijdag en zaterdag om 18.00 uur. Je bent alle dagen welkom vanaf 08.30 uur. De laatste zondag sluiten we af rond 21 uur.

Staf
Deze groep wordt gegeven door Ine Bolssens, Hein Meijer, Joost de Natris en Bas Visser en Minie van Duijn. Zij maken deel uit van een groep mensen binnen het Centrum voor Tantra, die wordt geschoold om onze introductiegroepen en trainingen te geven. Ons doel is om onze activiteiten duurzaam te bemensen met een goed gekwalificeerde staf. We zijn verheugd dat zij deze speciale introductiegroep in weekenden gaan geven.

Deze groep wordt aangeboden tegen een gereduceerd tarief van 665 euro.

Op dit moment zijn de data van de volgende Introductiegroep in 3 weekenden nog niet bekend.
Meer introductie groepen:

Goud Tantra (55+)
Herfstgroep
Jong Tantra
Kerstgroep
Lentegroep
Paasgroep
Parengroep
Parengroep in 3 weekenden
Vrouwengroep
Wintergroep
Zomergroep

Datum
06-10-2023 t/m 08-10-2023

Staf
Bas Visser
Hein Meijer
Ine Bolssens
Joost de Natris
Minie van Duijn

Locatie
Centrum voor Tantra – Amsterdam

Kosten voor deze groep (p.p)
€ 665,- (incl. € 104,95 btw)

Opbouw van deze kosten:

Kosten training (p.p)
€ 550,- (incl. € 95,45 btw)

Kosten verblijf (p.p)
€ 115,- (incl. € 9,50 btw)

22

Ik gun dit iedereen. Het is niet voor niks dat veel mensen zeggen: 'was ik dit maar dertig jaar eerder gaan doen.' Het kan je zó helpen met je leven en je relaties.

Carla

Ik heb veel ontdekkingen gedaan en genoten van jullie vakkundige en liefdevolle begeleiding. Ik kon bij verschillende oefeningen veel vitale levensenergie ervaren. De bevroren energie in mijn bekkengebied begon weer wakker te worden.

E.K.

De introductiegroep heeft mij letterlijk en figuurlijk meer ruimte en lucht gegeven. De stroming in mijn lichaam voelt echt anders, wat ik nooit van tevoren had gedacht, omdat ik vanuit ervaringen van een goede vriendin deze week ben gaan doen en helemaal open de week in ben gegaan.

Roos

Wat een bijzonder avontuur. Zo onbeschrijflijk mooi om zo compleet open te staan, volledig in verbinding met mijn gevoel, compleet ontvankelijk voor mezelf en voor anderen. Het heeft al mijn verwachtingen ver overtroffen.

Jelle

Want er blijft veel gebeuren! In mezelf en om me heen. Mijn meest recente ontdekking is dat ik nog nooit zo soepel en lenig een sportles gedaan heb als vanavond, ongelooflijk.

Ingrid
...dat ik weer levensvreugde, energie en verlangen mocht voelen na vele jaren ‘overleven’.  Dat ik zo van alles, het programma, de mensen, het eten kon genieten. Dat ik me voor het eerst van mijn leven verbonden voelde in een grote groep en ook mijn plek daarbinnen kon ervaren...
Dionne

Het was een waanzinnig gave training voor me... Ik heb zulke bijzondere ervaringen gehad. Op een gegeven moment lag ik in de zon, en werd ik alleen nog maar ademhaling, ik was helemaal in het nu.

De tijd leek zich steeds verder uit te strekken en ik ging beter horen, ruiken, proeven, voelen... zo bijzonder!

Hanneke
Wat me de afgelopen maanden met een therapie (nog) niet gelukt was, ging nu in een paar dagen ‘vanzelf’.
Dionne

Wanneer je uit zo'n week komt, is het best wel een grote overgang. Er is ineens stilte, na zo'n overvloedige rijkdom aan ervaringen en intimiteit met anderen. Daar moest ik aan wennen; om weer te landen in mijn eigen leven.

Nu, enkele weken later, ervaar ik door de leegte heen die ik eerst voelde veel meer gevuldheid. Ik voel in mijn leven een nieuwe diepte, levenskracht, stroming en intimiteit.

Willemijn

Na meer dan 2 jaar proeven van Tantra bij diverse organisaties, was deze introductiegroep met voorsprong de meest zinvolle, de best begeleide en omkaderde en de best opgebouwde met een heel evenwichtig en raak programma. En het was nog leuk ook! Absolute aanrader.

Flip

Zoals ik me voelde aan het eind, zag ik weerspiegeld in de gezichten van de hele groep: open, stralend, ontspannen en gelukkig.

Nadja

Ik voel mij gevuld. Gevuld met leven in allerlei vormen. Kracht, subtiliteit, raakbaarheid, tinteling. Een rijkdom aan ervaringen die mij dieper hebben gebracht en in contact met de stroom die geen einde kent, die zo onvoorspelbaar gaat waarheen het wil.

Ik ben de bron van deze stroom. Wat een prachtige ontdekking.

Anouk

Ik kan nu beter luisteren. En ik kan mezelf ook beter voelen: 'wat is er met me aan de hand?' of 'wat heb ik nodig?' en dat communiceren met een ander. Dat geeft veel vrijheid.

Merel

Dat ik mezelf weer helemaal heb kunnen openstellen voor mijn lief en me opnieuw vol liefde durf te verdrinken in zijn ogen, voelt heerlijk...

Joyce

Met mijn partner heb ik confrontaties gehad die heel wat opleverden. We zijn dichter naar elkaar toe gekomen. Een grotere gevoeligheid en zachtheid zijn in de plaats gekomen van bepaalde frustraties. Mede doordat we hebben geleerd hoe we daar over kunnen praten.

Nadja

Ik heb al best wat spiritueel werk verricht: yoga teacher trainings, vipassana's, ayahuasca ceremonies, therapieën, healings... en niks heeft mij zo doen openen als afgelopen week.

Lotte

Mijn nieuwe beeld over leven, mensen, verbinding en de kennis over seksuele helende levensenergie in onszelf heeft me diep geïnspireerd. Ik had dit vooraf niet voor mogelijk gehouden en ben blij dat ik het vanuit openheid, zonder verwachtingen heb doorvoeld.

Joyce

'Ik wil jullie nog vreselijk bedanken voor alle zaligheid die deze week mijn lichaam in is gereisd... Alles heeft diepe indruk op me gemaakt.
Dank-jullie-wel hiervoor!'

Roos

'Een bekende zei me ooit: Het spirituele pad is niet makkelijk, wel vruchtbaar. Nou, dat beaam ik uit de grond van mijn hart. Deze uitspraak past dan ook naadloos op mijn ervaringen. Ik heb me in de groep veilig gevoeld, de staf vond ik in één woord top.'

Marianne

Wow, ik kom echt als een ander mens thuis.

Lotte

Het was intens, warm, confronterend, onvergetelijk!
Het was een eerste stap in een nieuwe reis. Vol energie kwam ik thuis.

Hilde

Voor mij heeft deze hele week heel veilig gevoeld. Precies zoals ik het nodig had. Dank daarvoor. Ook voor de mooie, praktische oefeningen; het clearen en linken. Het tijgeren. De Tandava. Au, het doet bijna pijn zo fijn.

Inge